Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit sírnak már itt az emberek azon, hogy bizonyos kor felett már nincs szerelem, és inkább megalkusznak egy semmilyen kapcsolatban?
Ez mi ezen az oldalon? 35-45 éves emberek temetik magukat és várják másoktól a megnyugtatást hogy teljesen természetes egy szerelem nélküli kapcsolatban élni.
Nem mernek váltani és inkább ülnek egy rossz házasságban, mint egyedül legyenek.
Miért van ennyi társfüggő, akiknek jobb a társas magány is?
Miért érzik, hogy igazuk lesz, ha itt x, -szintén fs kapcsolatban lévő- önigazolásból megerősíti, hogy igen, egy bizonyos kor felett nincs pillangós szerelem, meg úgyis elmúlik...
Ez szánalmas.
Szüleim 65 éves korukban váltak el. Békében, szeretetben, de már egyszerűen csak barátként.
És most mindketten boldogok, mással. Nem volt harag köztük, de szemmel láthatóak kivirultak, és igen, szerelmesek.
Látom anyámat, ahogy szépen sminkel és válogat a ruhái közt, milyen boldog. Szerelmes.
Látom apám, ahogy új szakáll típusokat válogat, mert vajon melyik áll neki jobban :) Szerelmes.
És jóban vannak mai napig. Ismerem a párjaikat, kedvesek , boldogok, egyik régóta özvegy volt, másik szintén elvált.
Hát nekem köszönöm, ők a példa. Én erre vágyom. De hogy itt nyugtatgassanak langyos házasságban élők, hogy nekik milyen jó is, mert nem adják fel a megszokott semmit egy pár éves fellángolásért...
Hát én igen, ha már tényleg csak a megszokás tartana össze.
Mert a szerelem nem alszik ki, ha már kialudt annak lőttek.
Jelzem, 43 éves vagyok, 5 éve szerelmes :)
Szüleim szerelemmel szerették egymást hosszú évtizedekig.
Csak azért írtam ezt le, mert kiakaszt, mikor a szerelmet korhoz kötik.
Igenis van mindent elsöprő szerelem 35, 45, sőt 65 felett is.
Tessék merni élni :)
"Szerintem neked nem kéne így "randizni" Majd fogsz találkozni úgy, hogy összeakad a tekintetek :) Munka , suli, utca, kávézó :) Szóval a való életben. Pont azért lehet online ismerkedni, mert ott csak próbálkozol, nincs szikra. Nem mondom, hogy így lehetetlen, de elvész a természetesség."
Kérdező, olyanról próbálsz másokat győzködni, amit át sem gondolsz és teljes mértékben ignorálod, hogy másnak milyen lehet. Egy csomó ember senkinek sem kell a munkahelyen meg egyéb helyeken.
11 Ő írta, hogy nehéz az online ismerkedés. Mégis mit kellett volna írnom? Hogy erőltesse és legyen egyre frusztráltabb? Nem az a jó, ha picit fel tudsz engedni?
Szerelem nekem még sosem jött úgy, hogy kerestem. Sőt. Pont mikor nem vártam. Ez nem egy végrehajtandó feladat.
Persze mindenki ott keres, ahol szeretne. Én segítségképp írtam
"Szerelem nekem még sosem jött úgy, hogy kerestem. Sőt. Pont mikor nem vártam. Ez nem egy végrehajtandó feladat."
Ezekkel a szövegekkel újra és újra azt írod le, hogy tényleg át sem gondolod mások helyzetét. Mintha milliomosként előadnád, hogy nem nagy dolog venni egy autót. És ezt körülötted ülő hajléktalanoknak vagy minimálbéreseknek mondanád. Neked megy, bejött, mert hozol valamit. Ezt mások nem hozzák. Nem véletlen, hogy azzal a válasszal nem is tudtál mit kezdeni, ami teljesen a másik véglet volt.
Te vagy drága, aki a másik kérdésnél rámakaszkodtál a válaszom miatt? 🤗
Jelzem, én meg 45 vagyok, és 20 éve szerelmes. :)
Hullámokban természetesen, mert ilyen hosszú kapcsolatban már természetes, hogy hullámzóak az érzések, a kapcsolat minősége, de még mindig szerelmes. Igen, nincsenek repkedő pillangók, és nem voltak, de mély szeretet, időről-időre feltörő szerelem még mindig van.
Akárhogy is próbálsz meggyőzni az ellenkezőjéről. :) Meg arról, hogy csak a rózsaszínködös és pillangós kapcsolat az igazán jó szerelemmel tele kapcsolat.
Hát ez abszurd, hogy ennyire felpörögtél a másik kérdés kapcsán, hogy még kérdést is írtál ki :)
14 Továbbra sem hiszek az erőltetett randikban.
15 Nem tudom ki vagy, és nem vagyok a drágád. De a stílusod elég kritikán aluli.
Kedves kérdező: A lepontozással ne is törődj, én már megszoktam, amúgy sem ez a lényeg, de köszönöm. :)
Amúgy teljesen emberfüggő, kire milyen hatással van a topiknyitó hozzászólásod. Van aki már annyira benne van a rossz kapcsolatban, hogy gyakorlatilag hozzászokott. Vannak bizonyos élethelyzetek amik eléggé megbonyolítják a szitut. Nekem régi gyermekkori barátom van kb. 23 éves kapcsolatban. (Már nagyobbik része házasság és gyerek). Gyerek miatt nem mer(nek) robbantani, meg a közös anyagi (rossz) helyzet. Meg tudom őket is érteni, ki vagyok én, hogy ítélkezzek, nem?
Amúgy engem eléggé tud motiválni a kezdő hsz.-ed. Én ezekből erőt szoktam meríteni. 😊 Drukkolok is, hogy sokáig kitartson ez a pozitív allapot! :)
20 éve szerelmes....-nincsenek repkedő pillangók, és nem voltak
Érdekes ellentmondás. Szép szerelem lehet a tiéd.
De örülj neki, légy boldog és szép napot kívánok. Ha lehet itt ne kezdj kötekedni. És nem, nem próbállak meggyőzni az ellenkezőjéről, mert nem ismerlek és nem is érdekelsz. Mondjuk ezzel a stílussal szerintem mást sem.
17 Köszönöm :)
Igen, én is ismerek ilyet, ezt is írtam. Szomorú, tudom, nem mindig járható út a válás, vagy nem egyszerű.
"Továbbra sem hiszek az erőltetett randikban."
Hogy mi? Ez fullra nem volt válasz arra, amit írtam. Te tényleg észre sem veszed, hogy miről beszélsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!