Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy kapcsolatban mennyire számít az hogy mekkora a nemi szerve barátodnak?
Figyelt kérdés
Mennyire fontos szempont ez?2021. máj. 9. 21:28
13/23 anonim válasza:
Nem, csak a szex nálam a legutolsó helyen áll a fontossági sorrendben
14/23 anonim válasza:
Ha lezbi akkor legjobb ha 0cm a párjának. Mégis elvannak valahogy..
15/23 anonim válasza:
Az a fontos hogy passzoljunk a szexben, ha nem működik úgyis szakítás lesz a vége. A mérete ne legyen szélsőséges, se túl nagy se túl kicsi
16/23 anonim válasza:
14 felett már jó,de nem ez alapján döntöm el.
17/23 anonim válasza:
A túl vastag vagy túl hosszú méret válóok is lehet, mivel ha nem tudunk együtt lenni anélkül, hogy fájna, vagy kellemetlen lenne, az nem épp a legjobb alap egy hosszú távú kapcsolatnak. Minden nő más méretű, olyan kell, aki épp passzol. A túl nagy méret sokkal nagyobb gondot jelent, mint a túl kicsi. (Bár nekem még túl kicsihez nem volt szerencsém, szóval biztosat nem állíthatok, de így gondolom.)
18/23 anonim válasza:
fontos. Kicsivel nem tudok mit kezdeni. És az első válasznak adok igazat, jó szex nélkül nincs jó kapcsolat sem.
19/23 anonim válasza:
Erre nincs egy konkrét szám, mivel a nők sem egyforma méretűek. Azért jellemzően a szélsőséges értékek nem túl szerencsések. Én úgy 15-18 közé tendálom a számomra ideális méretet. Viszont a 10 cm meg az alatti az értékelhetetlen... :/ Volt, akit 12-vel sem éreztem jóformán, akkor meg minek is? Hiszen a szex 2 ember kölcsönös öröméről kéne szóljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!