Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy kapcsolatban mennyire számít az hogy mekkora a nemi szerve barátodnak?

Figyelt kérdés
Mennyire fontos szempont ez?
2021. máj. 9. 21:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem passzolunk az ágyban úgysem lesz hosszútávú.
2021. máj. 9. 21:30
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem érdekel, mert hüvelyi úton úgysem tudok elélvezni bármennyire is szeretem a szexet, a csikló izgatáshoz meg nem kell nagy farok.
2021. máj. 9. 21:30
 3/23 anonim ***** válasza:
3%
Na, ilyen nők sem kellenek egy pasinak sem!
2021. máj. 9. 21:35
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Milyen nők?
2021. máj. 9. 21:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mára szerintem elég volt a farokméretes kérdésekből, de ide is leírom, hogy számít, de nem úgy, ahogy sokan gondolják, tehát nem a "minél nagyobb annál jobb" elv érvényesül, hanem minden lánynak megvan a saját mérete ami optimális. Sokaknak az optimális a kicsi, vagy az átlagos, vagy a nagy.
2021. máj. 9. 21:48
 6/23 anonim ***** válasza:
71%

Nálam nem számítana, csak kemény legyen és játékos.

Hüvelyi és csikló orgazmusom is szokott lenni, tudna kompenzálni ha az előbbi nem sikerülne.

2021. máj. 9. 22:13
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyira számít, hogy ne legyen szélsőséges méretű, szóval se nagyon kicsi, se túl nagy (ne okozzon fájdalmat). Az átlagos teljesen jó, nincs ilyen elvárás, hogy legyen 20 centi és hasonlók, amiket itt szoktam látni.
2021. máj. 9. 22:22
 8/23 anonim ***** válasza:
59%
Minél kisebb annál jobb, nem szeretek orál közben fuldokolni, "hüvelyi" orgazmusom pedig úgysincs.
2021. máj. 9. 22:31
 9/23 anonim ***** válasza:
7%
Én meg azon parázok még a ribik előtt is, hogy kiröhögnek mert nincs meg a kötelező 20cm beugró méret.
2021. máj. 9. 22:33
 10/23 anonim ***** válasza:
72%
Nincs konkrét határ, de a szex arra való hogy örömet szerezzünk. Hiába hápognak egyes férfiak, ha valakinek túl kicsi a szerszám akkor túl kicsi. Én pl mit kezdjek egy 10cm-essel? Bocs de én élvezni szeretném, biztos valakinek elég meg bejön, de nekem nem.Jó nekem sem kell 20cm-es , sőt. De ez nem jófejség kérdése. Ilyenkor szoktak jönni a pasik a mell kérdéssel , hogy hát ők se mondják hogy kicsi stb. Csakhogy nem ugyanaz. A szex alapvető fontosságú egy kapcsolatban , ha nem működik régen rossz.
2021. máj. 9. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!