Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi számít túl nagy korkülönbsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít túl nagy korkülönbségnek korhoz képest? (Többi lent⬇️)

Figyelt kérdés

Az én véleményem: ahogy az ember idősödik a körkülönbség jelentőssége is vele csökken.

Egyre több negatív kommentet kapok a kapcsolatomra (persze olyanoktól, akik nem ismernek, csak a korkülönbséget), hogy biztos csak azért kellettem páromnak, mert fiatal voltam.

17 éves voltam, ő 22, amikor összejöttünk egy decemberen (én júliusi ő áprilisi.)

Már együtt lakunk, a jövőt alakítjuk, lett egy kiskutyánk...tehát boldogan építjük a közös életet.

Nem értem a feltételezést, hogy ők csak kor alapján megmondják a tutit. Főleg, hogy nem is számított soha..

2020. szept. 23. 07:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%

17-22 lehetett akkor necces, ha te még csak középsulis voltál, ő meg mondjuk már önálló életet élő felnőtt, de akkor sem lett volna semmi közük hozzá másoknak. 5 év korkülönbség amúgy nem korkülönbség, simán egy generáció. Ha a fiatalság miatt jött volna veled össze, nem 5, hanem 15-20 év lenne köztetek.

Ne törődj az ilyenekkel. Ahelyett, hogy a saját elcseszett életüket próbálnák rendbetenni, inkább belerondítanak másokéba :).

2020. szept. 23. 07:59
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván, 14 évesen 8 év korkülönbség óriási, főleg, ha a fiatalabb fél 6 éves. :D 80 évesen meg elhanyagolható. Ha nagyon tudományoskodni akarnék, nem is a különbség, hanem inkább a hányados az, amit többet mond, de azzal ugye nehezebb számolni. ;)

5 év pedig semmiség. Azt viszont jó, ha megszokod, hogy a világ tele van áskálódó, irigy emberekkel, akik saját komplexusaikat és aberrációikat abban élik ki, hogy mások életében vájkálnak, és bármit megtesznek azért, hogy rosszat tudhanaj róla mondani. Na, ők azok, akiknek a véleményével nem kell foglalkozni. Jellemzően inkább azok viselkednek így, akik nem ismernek, csak pár - igazából semmitmondó - számadatot tudnak rólatok megszerezni. Egyébként is "egyszerűbb" a felszín alapján véleményt alkotni, mint megismerni valamit/valakit. De mondom, bölcs ember az ilyenekre nem ad. A saját életeteket éljétek, és ne másét. ;)

2020. szept. 23. 08:03
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
5 év az rengeteg. Tudod, hogy hány másodperc?
2020. szept. 23. 08:25
 4/13 A kérdező kommentje:

#1 még beszéltük is anno párommal, ha 16 lettem volna, nem jöttünk volna össze. És ráadásul távkapcsolat volt, sokat nem osztott-szorzott, hogy suliba járok-e, úgyis csak hétvégén találkoztunk. Illetve család miatt hamar fel kellett nőlnöm, és önállósódnom sajnos. Lehet, ezért is értettünk jobban szót.

#2 Számból vetted ki a szót! Köszönöm az értelmes választ, és egyet értek!

#3 haha

2020. szept. 23. 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:
15%

35+ év számít már túl nagynak

L

2020. szept. 23. 09:37
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Nekem 17 évesen egy 28 éves pasi tetszett. Egy évvel később jöttünk össze, én akkor érettségiztem, ő javában dolgozott. 21 éve a férjem az a pasi. 😊
2020. szept. 23. 10:08
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 Ez nagyon aranyos!!
2020. szept. 23. 10:44
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Én 25 évesen többször is lefeküdtem egy 42 éves nővel.
2020. szept. 23. 18:56
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
A korkülönbség nem számít a szeretet és a boldogság az már fontosabb tényező. PL: Korda György és Balázs Klári.
2020. szept. 25. 03:25
 10/13 anonim ***** válasza:
38%
18 vagyok, párom 26. Köszönjük megvagyunk. Idén fogok érettségizni és már az összeköltözést tervezzük suli után.
2020. szept. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!