Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valami lehet ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami lehet ebből?

Figyelt kérdés

Az egyik fiú barátomnak köztudott hogy barátnője van, tele van a Facebook közös képekkel. Viszont esténként folyamatosan engem hívogat fel, 2-3 órákat beszélünk telefonon. Minden reggel rám ír hogy jól aludtam-e. Nem tudom, hogy akkor mikor szokott a barátnőjével foglalkozni, ha reggel, este, napközben folyton velem beszél. Sokszor flörtöl is, kijelentette hogy szép és csinos vagyok, most edzeni jönnek majd a csoportjával és akkor is úgy rendezi hogy be tudjon ugrani hozzám. Nagyon sok figyelmet kapok tőle annak ellenére hogy több éve kapcsolatban van. Remélem, nem játszadozik velem, nagyon nehezen viselem ha összetörik a bizalmamat.

20/L

2021. máj. 5. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván nem feleségül akar venni a többéves kapcsolata mellett... Ébresztő!!!
2021. máj. 5. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért foglalkozik folyton velem?
2021. máj. 5. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1! Simán lehet, hogy az egy rég halott kapcsolat amit még életben tart, mivel nincs másik, vagyis eddig nem volt másik jelölt.
2021. máj. 5. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak sajnos akik rég halott kapcsolatból kacsintgatnak kifelé, azok általában nem a legjellemesebb emberek. Nyilván vannak kivételek, de nem ez a jellemző.
2021. máj. 6. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
4! Miért is? Sokan vannak úgy, hogy a "nincs jobb, egyedül meg szar" alapon még együtt vannak valakivel, miközben tudják, hogy amint jön egy jobb jelölt lecserélik majd. Ez nem jellem kérdése szerintem. Gyakran pont egy új ember feltűnése mutatja meg, hogy igen ez már egy veszett ügy, ideje lenne váltani.
2021. máj. 6. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Közben utána jártam, valóban úgy van, ahogy az 5. válaszoló írta

Ebben az esetben is ez a helyzet

2021. máj. 6. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!