Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindenkinek a gebék tetszenek?
Figyelt kérdés
Sok helyen hallom meg olvasom(pl. itt is), hogy sokaknak a sovany nok az idealjuk. Most komolyan!? Egy mell meg segg nelkuli no ugyan mitol vonzo!? Nem kivanatosabb, akin van mit fogni azert!?2021. máj. 5. 19:54
41/67 A kérdező kommentje:
Ez sem a kerdesre volt valasz...
2021. máj. 5. 20:59
42/67 anonim válasza:
Mindenkinek? Gebe vagyok, 170 cm, 46 kg, se mell, se fenék, se comb (és az arcom is ronda). Senkinek nem kellek. Épp most volt a 7. apácasági évfordulóm. Vagyis bocsánat, egy-egy aberrált vagy "mindegy, csak lyuk legyen, még egy minimális pulzussal" jellegű fazonnak én is kellenék. Ennyit a mindenkiről... Nem, a pistiketest qrvára nem vonzó, akármit is állítanak itt.
43/67 anonim válasza:
Mert az tetszik, és kész. Azt se kelljen már megmagyarázni, hogy miért a hal ízlik, és nem a csirke!
44/67 A kérdező kommentje:
Izlesficam
2021. máj. 5. 21:06
45/67 anonim válasza:
Én is gebe vagyok, de már egy ideje senki sem próbálkozik, max. megnéznek. De attól, hogy vékony vagyok azért még arányos és van fenekem és mellem is. Egy vékony nőhöz társitjuk az egészséget tehát nem egy beteges típus, fitt, mozgékonyabb, lehet vele kirándulni és nem fullad ki 100 méter után, de ez csak egy példa ami eszembe jutott. Meg lehet vele jelenni, mert esztétikus. Néz meg egy ruhát egy vékony nőn és ugyan azt a ruhát a ducin, nyilván a vékonyan fog tökéletesen állni. Sok duci nőnek van cukor, pajzsmirigy, magas vérnyomás, meddő, gerinc, ízületi panasza, betegsége. Egy pasi se a problémákat meg a bajokat akarja hallgatni. De változó kinek mi tetszik, függ attól is milyen mintát látták otthon. Van akinek kifejezetten a töltött galambok tetszenek. Mindenki fogadja el magát úgy ahogy van és abból hozza ki a lehető legtöbbet.
46/67 anonim válasza:
Lekaphatnál egy egy képet a gugliról hogy milyen vagy te, milyen az aki szerinted gebe és milyen az aki szerinted kövér és ennek fényében kérdezni. Megszokhattad volna, hogy itt a saját fogalmainkkal vitázunk, mert szórakoztató. 😃
47/67 anonim válasza:
ízlésficam, ja... "MINDENKINEK"! :D
Nagyon vicces vagy. :D
Tehát mindenkinek ízlésficama van, csak a te ízlésed jó, mert tetszel magadnak. Így is jó fogdosd magad, az ízlésvicamosokra meg hagyd a gebéket, akik rondák, úgyis a rosszat érdemlik, mert hülyék.
48/67 anonim válasza:
Ez a kerdezo az a maniakus debil lehet aki szerencsetlen srac kukajat atturta, meg figyelte mikor szexelhetnek..
Fogd mar fel hogy nem kellesz neki es az itteni musorodat latva nem is csodalom.
Elobb b.szna meg a Jetit mint teged.
49/67 A kérdező kommentje:
Egy sovany nonek nincs melle es segge. Hiaba mondjatok, hogy van. Nincs. Melle allitanank egy olyan not, akin van mit fogni, szoval, aranyosan telt, ti is latnatok a kulonbseget
2021. máj. 5. 21:43
50/67 anonim válasza:
Nekem férfi szemmel nem igazán jönnek be a gebék.
A kövérek sem,erről szó sincs.De milyen már egy olyan nő,akinek nincs melle? Kb mintha egy iskolás kislánnyal lennék együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!