Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindenkinek a gebék tetszenek?
Figyelt kérdés
Sok helyen hallom meg olvasom(pl. itt is), hogy sokaknak a sovany nok az idealjuk. Most komolyan!? Egy mell meg segg nelkuli no ugyan mitol vonzo!? Nem kivanatosabb, akin van mit fogni azert!?2021. máj. 5. 19:54
1/67 anonim válasza:
Fröcsögni tudsz csak te is. És ez rohadtúl unszimpatikus. Ganékkal meg senki nem jön össze. Gondolom még a külsőd is igénytelen. Kész főnyeremény vagy. Ja, nem...
2/67 A kérdező kommentje:
Egy kerdest tettem fel. Gondolom nincs melled
2021. máj. 5. 19:58
3/67 anonim válasza:
Van mit fogni.. Ja, ott hajtogatsz punc1t rajta ahol akarsz 🤔😂
4/67 A kérdező kommentje:
Nem a koverekre gondolok
2021. máj. 5. 20:00
5/67 anonim válasza:
Sovány alkat vagyok, de mellem és fenekem elég jó és megvagyok elégedve magammal.🤷🏻♀️
Úgyhogy nem tudom miért vetíted ki frusztrációdat ember társaidra.
6/67 anonim válasza:
Szóval minden kérdésnél odaírják jó páran, hogy nekik bejön, ha egy csajon van mit fogni, erre te jössz és betolod, hogy miért mindenkinek a gebék kellenek? Te tudsz egyáltalán olvasni?
7/67 A kérdező kommentje:
En pont az ellenkezojet tapasztalom
2021. máj. 5. 20:11
8/67 anonim válasza:
Bemásolnád, hol tapasztalod máshogy? Mert itt pl. nem...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
9/67 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, de edzésnek köszönhetően kerek a fenekem és van tenyérnyi B-s szép formás cicim is. Melyik férfinak ne tetszene az ilyen alkat most őszintén? Van egy barátnőm, aki mondjuk tényleg elől deszka hátul léc, de ő anorexiás, alig eszik. Na neki nehezen jön össze kapcsolat. Szóval nincs igazad, nem a “lapos gebékre” bukik sok pasi, hanem a formásan vékony nőkre. A kettő messze nem ugyanaz.
10/67 anonim válasza:
Tiszta vicc, hogy háj bájok, zsírmangalicák, gebézhetnek, mindent mondhatnak, de az ő hájjal bélelt lelkivilágukra való tekintettel a kövér szót még csak gondolatban sem lehet kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!