Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert mindenkinek a gebék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mindenkinek a gebék tetszenek?

Figyelt kérdés
Sok helyen hallom meg olvasom(pl. itt is), hogy sokaknak a sovany nok az idealjuk. Most komolyan!? Egy mell meg segg nelkuli no ugyan mitol vonzo!? Nem kivanatosabb, akin van mit fogni azert!?
2021. máj. 5. 19:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
79%
#20 nem vagyok lapos és engem legalább kívánnak a férfiak🤣
2021. máj. 5. 20:31
 22/67 A kérdező kommentje:
Mert nincs melled es segged. Manapsag erre buknak
2021. máj. 5. 20:33
 23/67 anonim ***** válasza:
94%

Hú kerdezo de kib.szott frusztralt vagy. Esetleg az nem jutott eszedbe hogy mindenkinek más tetszik? Vagy esetleg nem csak a kulso szamit?

Meg mielott frocsogsz en pont a van mit fogni tipus vagyok, de eszembe nem jutna bacogtatni valakit mert nem az en alkatom jon be neki. Ezt altalaban azok teszik akik sajat magukkal nincsenek kibekulve. A tobbiek le.szrjak hogy a szomszed Jozsinak a 75A kosaras Rozika vagy a 90D- s Julika jon be.

2021. máj. 5. 20:34
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
Mutass már képet
2021. máj. 5. 20:35
 25/67 A kérdező kommentje:
Csak fel tettem egy kerdest, hogy miert van ez. Legyel boldog, hogy te a "rajtad van mit fogni" kategoria vagy, legalabb te megmaradtal nonek
2021. máj. 5. 20:37
 26/67 anonim ***** válasza:
74%
#22 írtam már, hogy van seggem és B-s a mellem. Ha neked ez laposság, akkor legalább víziló méretű lehetsz.
2021. máj. 5. 20:37
 27/67 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nincs, mert nagyon bizonygatod
2021. máj. 5. 20:40
 28/67 anonim ***** válasza:
100%
#22 Ha erre buknak akkor meg mégis minek sírsz, hogy "mindenkinek a gebék tetszenek"? Dönts már el hogy mi a bajod.
2021. máj. 5. 20:41
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, bizony... lesír rólad a jellemed, stb. a nulla kisugárzásod, ezért nem néz rád a kutya sem.

Nem azzal foglalkozol most sem, hogy mit tehetnél azért, hogy sikeresebb legyél a társkeresésben, hanem azzal, hogy másoknak mi tetszik, és mért az tetszik, amikor az szerinted ronda.

Megsúgom, hogy az összes pasi leszarja, hogy neked milyen nő tetszik, az érdekli a férfiakat, hogy önmaguknak milyen nő tetszik, és hogy annak bejönnek-e.

Veled nem a külső a probléma elsősorban, látatlanban erről nem is mondhatunk véleményt, de az eddigi megnyilvánulásaidból töményen lejön, hogy iszonyat ellenszenves és rosszindulatú vagy. Még csak sajnálni se tudlak.

2021. máj. 5. 20:42
 30/67 anonim ***** válasza:
87%
troll
2021. máj. 5. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!