Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenkinek az ilyen bulizós, "sárgaföldig" vedelős, mutogatós, beképzelt, "yolo meg swag" pi. ák tetszenek? Aki nem agyon meszelt és nem "részegeskedik" meg nem mutogatja és "árulja" magát az a béna? Kort és nemet is légyszi.
Akiket linkeltél azok nem is néznek ki túl jól és azért mert sok férfi van aki NEM akar párkapcsolatot és az azzal járó udvarlási/hízelgési fázist, problémákat, korlátokat.
Az ilyen lányokat pedig könnyebben megkapják mint azt aki nem mutogatja és "árulja" magát, hiszen ő pont, hogy nem árulja magát ergo nem menne bele.
Ez hülyeség!
Lehet, hogy az "menő" alfa hímnek csak ezek tetszenek, de a normális férfiak között rengeteg olyan van, akinek nem.
Lehet hogy még túl fiatal vagy:)
Egyáltalán nem iszom - felesleges, egyszerűen túl gátlásos vagyok, hogy berúgjak - nem vagyok mutogatós sem, beképzelt meg aztán főleg nem, mégis olyan párom van, hogy a sok kislánynak lecsúszik a bugyija, ha sétálunk a városban.
Ő 24 éves, egy ideig szórakozott ezekkel, de miután rájött, hogy felesleges erre időt pazarolni, normális lányokat keresett. Én most vagyok 21, 2 éve vagyunk együtt.
Szóval kitartás, egy idő után mindenki a normális lányokat keresi. Persze nem az ugyanilyen érdeklődésű, mindenhéten berúgok, swagyolo fiúkat kell keresni.
mert te a többieket senkinek tekinted ezek szerint...az ön készülékében van a hiba...
22F
"hogy a sok kislánynak lecsúszik a bugyija, ha sétálunk a városban. "
Bírom az effajta dicsekvéseket, az én pasim a legdögösebb.És akkor azt mondja nem beképzelt. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!