Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenkinek az ilyen bulizós, "sárgaföldig" vedelős, mutogatós, beképzelt, "yolo meg swag" pi. ák tetszenek? Aki nem agyon meszelt és nem "részegeskedik" meg nem mutogatja és "árulja" magát az a béna? Kort és nemet is légyszi.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 21. 12:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnek be az ilyenek, szóval máris nem igaz, az általánosításod. Engem pedig a normális nők nem vesznek észre, csak a magas, jóképű, beszólogatós bunkókat akarják.

30F

2015. júl. 21. 13:51
 12/17 opened paradise ***** válasza:
Engem az olyanok taszítanak,de ok...
2015. júl. 21. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Mindenkinek a yolo szr tetszik.. ezek szerint én egy senki vagyok.. hát köszönöm kedves kérdező, én inkább azt mondanám hogy a legaljának tetszenek ezek, az olyanokat akiket neked kellene nézned, pont hogy nem a r/bik érdeklik.

18/f

2015. júl. 21. 14:42
 14/17 A kérdező kommentje:
De az olyanok akiket nem a ribik érdekek hol találhatók mert itt nem az biztos.A mindenkit nem szó szerint értettem .
2015. júl. 21. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Az első testét rendesen megaláznám, a többi ronda.

Amúgy azért van mert nincs 100000 évünk felesleges köröket futni. A mai "modern nő" hülye, beképzelt, liberális, irreális elvarásainak lehetetlenség megfelelni. Szóval ha adódik egy könnyű numera akkor azzal élni kell.

Ennyi. Magatoknak csináltátok, most egyétek meg amit főztetek.

2015. júl. 21. 17:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Nos Kérdező, ugyanaz a szitu, mint például hogy az ilyen normális lányok miért csak interneten léteznek, és a valóságban miért a pénzes helyimenőcsávókra nyomulnak? Aki meg nem elég gazdag és jóképű, az ablaküveg, legjobb esetben friendzóne.

Az indok ugyanaz: aki megteheti hogy válogasson az válogat is, és valahogy mindig a legjobbat választja, itt meg írogatja az álszent, sunyi szöveget.

2015. júl. 21. 18:06
 17/17 anonim ***** válasza:

#9: nem hinném, hogy az beképzeltség lenne, hogy büszke vagyok arra, ahogy a barátom kinéz. Iszonyat jó pasi, ez van.

Akkor beképzelt vagyok, ha azt mondom, a húgom meg állati nő?

Szerintem a beképzeltség ott kezdődik, hogy saját magamról mondok ilyesmiket, ami sajnos nem megy. Nem is értem amúgy, hogy a barátom mit lát bennem.

De ha beképzeld vagyok, ám legyen:)

2015. júl. 22. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!