Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindenkinek a gebék tetszenek?
Figyelt kérdés
Sok helyen hallom meg olvasom(pl. itt is), hogy sokaknak a sovany nok az idealjuk. Most komolyan!? Egy mell meg segg nelkuli no ugyan mitol vonzo!? Nem kivanatosabb, akin van mit fogni azert!?2021. máj. 5. 19:54
11/67 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy nem a koverekre gondoltam. Hanem az olyanokra, akiknel kulonbseget lehet tenni a hatuk es mellkasuk kozott
2021. máj. 5. 20:20
12/67 anonim válasza:
#13 tehát azt állítod, hogy a férfiakat taszítják a mellek, minél laposabb, annál jobb. Persze..🤣
13/67 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mire gondoltál. A stílusod gusztustalan.
14/67 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozásokat, titeket minősít xD
15/67 anonim válasza:
Nekem bizony a kisugárzása fontos egy nőnek. Ha egy nő nincs magával megelégedve, és besavanyodik, frusztrált, stb., na azt nem kívánják. Akkor sem, ha "gebe".
Ismerek 160 cm molett nőt, mégis bomlanak utána a pasik, mert olyan a kisugárzása.
16/67 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondjak meg irjak, hogy "kicsi mell tetszik"...stb. Szerintem csak szanalombol vagy nem tudom. Nyilvan nem csak a kulso szamit, ezzel tisztaban vagyok. Csak en meg nem lattam szep es csinos sovany not. Mindnek halal madar feje volt es giliszta teste
2021. máj. 5. 20:26
17/67 anonim válasza:
Én sem értem.
Egyik volt osztálytársam szerintem kb botrány.Se mell,se fenék,a haja is igénytelen,168/47 kb.Mindig volt/van is pasija,míg a kissé teltebb barátnőim szinglik vagy nem is volt nekik senkijük.A kövér meg a van mit fogni az két külön kategória.De az való igaz,hogy 65-70 kilós lány már nem is nő a legtöbb férfi szemében.
18/67 anonim válasza:
#18 😂A kicsi mell tényleg sokkal szebb, mint egy lógós tőgy. Gondolom neked az van és savanyú a szőlő. Inkább giliszta, mint telibeszart búvárruha.
19/67 A kérdező kommentje:
Pedig ott kezdodik a no
2021. máj. 5. 20:29
20/67 A kérdező kommentje:
Inkabb neked savanyu a szolo laposkam😉
2021. máj. 5. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!