Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Láttál már olyat, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttál már olyat, hogy valaki szakítás után elhagyja magát?

Figyelt kérdés

Pl. elhízik, nem figyel magára, ápolatlanabb lesz?

Miért nem figyel ilyenkor magára az illető?

2021. máj. 1. 19:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

19 Ő bánatában nem evett. Mindegy hogy hízik vagy fogy, ez csak egy példa volt. Ismertem ilyet is, de ott tudtam, hogy az ideg ment a gyomrára.

Itt nem tudom, nem tudom, hogy csak szimplán éli világát és ilyen szépen elfolyik, vagy elhagyta magát, mert úgysem látja közelről most más

2021. máj. 1. 22:36
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy sz*rik mindenre és ő elvan ebben, mert nem akar senkinek megfelelni. Ilyenkor az is mindegy nekik, hogy ez nem feltétlen egészséges. Szóval, nem feltétlen bánat.
2021. máj. 2. 10:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos ilyen vagyok. Kapcsolat melysegetol függő, hogy mennyi ideig tart a lejtmenet. Ilyenkor keveset eszek, nem igazán csinálok semmit. Majd ez elmúlik, és mintha egy kicsit jobb ember lennék utána.
2021. máj. 2. 12:02
 24/26 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nekem nem voltak elvárásaim ilyen téren. Nekem nem kellett megfelelnie. Ő magától kezdett el változni, "szépülni"

Lehet hogy nem bánat, nem tudom...akkor én voltam a motiváció a változásra és most nem érdekli már mégsem.

2021. máj. 2. 12:08
 25/26 moozygoo ***** válasza:
100%
Igen, ilyenkor hajlamos néhány ember teljesen magába roskadni, olyankor nem feltétlenül magával foglalkozik, csak kesereg sajnos
2021. máj. 2. 20:16
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2021. máj. 2. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!