Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttál már olyat, hogy valaki szakítás után elhagyja magát?
Figyelt kérdés
Pl. elhízik, nem figyel magára, ápolatlanabb lesz?
Miért nem figyel ilyenkor magára az illető?
2021. máj. 1. 19:11
1/26 Ollókezű Edward válasza:
Olyat láttam már, hogy elhagyta magát, a nője megmondta neki, hogy nem vonzódik már hozzá, elkezdte összeszedni magát többé-kevésbé sikeresen, hullámhegyekkel és völgyekkel, majd tényleg elhagyták, és azóta már minden mindegy.
2/26 anonim válasza:
Persze, mivel depressziós lesz, és emiatt nem érdekli az sem, hogy hogy néz ki. Aki könnyen túllép a dolgon, azzal persze nem történik ez, de akit megvisel a szakítás, azzal előfordulhat sajnos.
3/26 A kérdező kommentje:
De olyan, hogy mikor randiznak pont mindenre motivált és megy edzeni, odafigyel magára, és utána megint visszaszedi a leadott kilókat. Mikor együtt voltak figyelt a ruhájára, hajára, összképre. Most sem lett lepukkant csöves, de látványos, ahogy nem figyel már. Főleg hogy olyat is tett kapcsolat alatt, amivel a párja kedvére tett
2021. máj. 1. 19:45
4/26 A kérdező kommentje:
2 Szerinted ez érzelmileg köthető a szakításhoz, vagy csak egyszerűen nem erőlködik már, mert pont tojik bele?
Nem tűnik depressziósnak, csak sokat változott
2021. máj. 1. 19:46
5/26 anonim válasza:
De ezen mi az, ami fura? Ha van párja az embernek, akkor természetes, hogy tetszeni akar neki, és sokmindent megtesz emiatt. Ha nincs kinek tetszenie, akkor nem figyel annyira ezekre a dolgokra az ember. Szerintem ez tök normális. Mi a kérdés?
6/26 A kérdező kommentje:
Neked ez normális? Jól van, akkor nem hozzád szólt a kérdés.
Én speciel szakítás után is odafigyelek magamra és nem szedek fel 7 kilót három hónap alatt, de lehet én vagyok a nem normális...
2021. máj. 1. 19:55
7/26 anonim válasza:
Akkor mért nem kérdezed meg őt, hogy mi baja? Lehet hogy beteg lett, és ez áll a háttérben. Nekünk honnan kéne tudni mi van vele, amikor semmit nem tudunk róla kb?
9/26 A kérdező kommentje:
Nem lett beteg, de nem vagyunk beszélő viszonyban. Nem lett mentálisan megtört meg ilyenek. Inkább úgy néz ki mint aki szrik mindenbe.
Nem kell tudnod. Ötleteket várok, ill. tapasztaltot. Nem értem kötekedni mi értelme van ezen az oldalon
2021. máj. 1. 20:40
10/26 A kérdező kommentje:
8 Veled mi történt?
2021. máj. 1. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!