Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeret a párom és nem tudjuk megoldani, elhagyjam?
Figyelt kérdés
Van egy kétéves kislányunk akit annó akartunk mindketten. Most is nagyon szeretjük.
Párom már nem szeret, én szeretem de nem tudom meddig tudok még mellette élni ebben a megalázó helyzetben.
2020. aug. 26. 10:25
1/5 anonim 

válasza:

Pontosan mi a megalázó? Hogyan éltek? Miért szeretett ki belőled? Elmondja mibaja? Meghallod?
2/5 anonim 

válasza:

Te tudod mit érzel.
Ha úgy érzed akkor hagyd ott.
3/5 anonim 

válasza:

A szerelem elmulik, ha csak ennyi a gond, akkor meg kitarthattok egymas mellett. De ha mar nem is szeret, nem tisztel, nem becsüli meg a kapcsolatot akkor lepjetek tovabb, ha ez semmiképp nem változik.
4/5 anonim 

válasza:

Honnan veszed, hogy nem szeret? Mondta? Ha igen, akkor a helyedben lépnék. Ha nem mondott ilyet, csak te érzed így a dolgot, akkor más a helyzet. Lehet szeret, csak más a szeretetnyelvetek és nem érzékeled.
5/5 anonim 

válasza:

A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak, ez tény. De ez nem azt jelenti, hogy elmúlnak az érzelmek. Jó esetben az őrült lángolást valami csendes derű, az egymáshoz tartozás biztonsága váltja fel. Talán a nyelvünk szegénységi bizonyítványa, de ezt is szerelemnek híjuk, mint a gyomorpillangós, tíz centivel föld fölött járós időszakot.
Sajnos ez a ritkább. A legtöbbször csak kiüresedik a kapcsolat, és két idegen él egymás mellett. Nálatok is ez fog történni. Sztem ne várd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!