Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megoldani?
3. éve vegyunk együtt. 25/N, 28/F
2 évig voltunk távkapcsolatban, mivel külföldön dolgozott.
Hazajött miattam.
9 hónapot laktunk albérletben. Most a vírus miatt felmondtuk az albérletet, mert nem lesz munkánk.
Viszont nem tudjuk megoldani azt, hogy együtt lakjunk.
Én nem járok hozzájuk, mivel anyukája mentális beteg és kidobott, ő hiába veszekedett vele ezen, nem fogja fel, sajnos a barátom ezt elfogadta és már meg sem említi neki, hogy esetleg én is mehenék oda. Nagyon fáj.
Hozzánk jöhetnénk, de azt mondja a barátom, nem akar 0-24 nálunk lenni, egyrészt neki is van otthon dolga, másrészt nem akar a nyakunkon lenni, mert milyen az hogy a pasi élősködik a nőn...
Lakást, házat nem tudunk venni.
Babaváró és ilyenek nem jöttek szóba, mikor felhozom hogy én is szeretnék esküvőt, babákat, akkor azt mondja persze lesz, de ne siessek, majd ha eljön az ideje... De mikor? Erre az a válasz, hogy ne rohanjak.
Én vágyom rá, hogy együtt lakjunk, család legyünk...
Szerintetek most a vírus miatt, hogy lehetne ezt megoldani, ha már találkozni se tudunk?

Mekkora a távolság köztetek? Távkapcsolat működött, akk most ezt a kis kijárási korlátozás dolgot is be kellene tartanotok.
25 évesen időben vagy még és ő is 28 évesen. 2-3 év múlva is ráértek esküvő/lakodalom gyerek stb
most kb 30 km, de előtte 500 volt :D
nem is az a bajom, hogy ,,most" nem találkozunk, hanem hogy ki tudja mikor tudunk megint normálisan együtt lenni...

Nem akar veled összeköltözni, se gyereket, se esküvőt. Elég volt neki ez a 9 hónap. Különben nem csak kifogásokat keresne.
De még el kell pazarolnod mellette pár értékes évet, mire ezt te is belátod.

Utolso
Azert allitja le a csaj mert spec se munka se penz akkor hova akar eskuvot gyereket.
Talan elobb munka lakhatas kellene!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!