Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Láttál már olyat, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttál már olyat, hogy valaki szakítás után elhagyja magát?

Figyelt kérdés

Pl. elhízik, nem figyel magára, ápolatlanabb lesz?

Miért nem figyel ilyenkor magára az illető?

2021. máj. 1. 19:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én most pont ebben a fázisban tartok. Elhagytam magam, mert még mindig megvisel. Próbálok tenni ellene, de még nem sikerült elkezdeni. Azért nem figyelek, mert nem érdekel, nincs kedvem edzeni, meg máshoz sem. Majd idővel jobb lesz. 🤷‍♀️
2021. máj. 1. 21:23
 12/26 A kérdező kommentje:

Én magamból kiindulva, ha úgy látom, hogy mégsem alakulnak úgy ahogy szeretném a dolgok hajlamos vagyok a fagyisdoboz aljára nézni, hogy á bssza meg, kit érdekel.

De most ő látványosan felszedett... Elszomorít picit

2021. máj. 1. 21:26
 13/26 A kérdező kommentje:
11 Köszönöm a válaszodat
2021. máj. 1. 21:26
 14/26 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

Kapcsolat függés.

Mindig a másik fél szakított.

Utána elhanyagoltam magam, bár én nem híztam, hanem egy falatot se bírtam enni, utána az rángatott ki a mély pontról, hogy újra ismerkedni kezdtem.

Szerencsére kiszakadtam ebből az ördögi körből

2021. máj. 1. 21:30
 15/26 A kérdező kommentje:
14 Köszönöm.
2021. máj. 1. 21:32
 16/26 anonim ***** válasza:

Kapcsolatban tobbszor latom. Megvan, osszejott, es meg gyerek se szuletik, depresszio sincs, elkezd ritkabban hajat mosni, hizogatni, emiatt furan oltozkodni, mert o jovo hettol ugyis dietazik, ilyesmi.

Szerintem szemelytol is fugg. De pont valas utan dacbol lett csinos tobb ismerosom. Nem pasizni akart, inkabb megmutatni az exnek, milyen jol vannak nelkule, pedig nem.

2021. máj. 1. 21:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Én ilyen szinten nem hagytam el magam, de első 2 hétben pl egyáltalán nem tudtam enni. Utána falasi rohamaim lettek. Aztán megint nem volt étvágyam. Nagyon a padlóra küldött a szakítás. Nem híztam, de ilyen "étkezés" mellett simán benne volt, hogy hizok. Első héten lement rólam 4 kiló, nem lett volna csoda, hogy amikor meg elkezdtem zabalni, visszajott volna a duplája.

Amúgy én házias és pedáns vagyok. Mióta egyedül élek jó, ha heti 1x főzök és sokkal kevesebbet takaritok. Nincs kedvem, nincs motivaciom. Szóval én például ilyen szinten hagytam el magam.

2021. máj. 1. 21:54
 18/26 A kérdező kommentje:

17 Köszönöm értem.

Csak nem tudom eldönteni, hogy most bánatában hízott el, vagy szimplán visszavedlett az eredeti állapotába :(

2021. máj. 1. 21:59
 19/26 anonim ***** válasza:

Az exedről van szó? Miért foglalloztat, ha szabad érdeklődni?

Egyébként figyelj, sosem lehet tudni, mi áll a háttérben.

Az én exemmel külön voltunk pár hónapot már régebben és nem ismertem rá, mikor újra találkoztunk. Össze volt esve. Azóta végleg szétmentünk és új kapcsolata is van már. Ismét nem ismerek rá, mert megint visszahízott. 😅 Most akkor ő boldog és kiegyensúlyozott, vagy bánatos, netán szarik bele a kapcsolatába? Ki tudja, de nem is a mi dolgunk exekkel foglalkozni.

2021. máj. 1. 22:04
 20/26 A kérdező kommentje:
Igen, ex. Mert szeretem. Ha másként nem is, de mint jó barátot igen.
2021. máj. 1. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!