Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek kedves,normális párjuk van!Feltehetek pár kérdést?
1. Milyen tulajdonságai vannak a párotoknak, amiket nagyon imádtok benne?
2. Hány évesen ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?
3. Mielőtt megismerkedtetek, ti minden erőtökkel azon voltatok, hogy találjátok meg a társatokat vagy csak spontán jött? :) N
"1. Milyen tulajdonságai vannak a párotoknak, amiket nagyon imádtok benne?"
Egyrészt nagyon szenvedélyes, legyen szó a szeretteiről, a hobbijairól, bármiről. Szívét-lelkét beleteszi. Kifejezetten kreatív (művészlelkek vagyunk mindketten), kíváncsi és szinte minden téren nyitott. Mindig csinál valamit vagy tervez, sose áll le.
"2. Hány évesen ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?"
Én huszonhárom éves voltam, ő huszonnégy.
"3. Mielőtt megismerkedtetek, ti minden erőtökkel azon voltatok, hogy találjátok meg a társatokat vagy csak spontán jött?"
Sose kerestem aktívan társat, mert úgy voltam vele, hogy eleve közösségi ember vagyok, sokakkal találkozok, egyszer majd csak összefúj a szél valakivel.
28/N
1. a humoráért oda vagyok meg vissza :) Mindemellett az intelligenciája, kompetenciája, önbizalma, őszintesége, hogy ki meri mutatni az érzéseit, hogy lehet vele normálisan beszélni mindenről (is). Úgy az egész lényét :) Nehéz szelektálni egy-egy tulajdonságra, mert nem csak a tulajdonságok összessége alkotja a személyt, szerintem. Mindent imádok benne :D
2. 21 voltam, ő meg 28. 7 évvel és egy kisbabával ezelőtt.
3. spontán jött, én éppen kapcsolatban voltam - mással. Egy random buliban futottunk össze, egyik (ezek szerint közös) barátunk ismerőseként volt jelen. Az esküvőnkön ez a közös barátunk volt a tanúja :D
1. Milyen tulajdonságai vannak a párotoknak, amiket nagyon imádtok benne?
Már az első pillanattól kezdve minden annyira természetesen ment közöttünk, hogy azonnal tudtuk, mi leszünk az igazik egymásnak. A vőlegényem az én tökéletes kis komplementerem, nyugodt, higgadt, én meg szeleburdi :D Nagyon mélyérzésű ember, kb. az életem is rá merném bízni. Férfias, mindenhez is ért, de eközben nagyon igényli a szeretetet és törődést, én meg imádok babusgatni és gondoskodni.
A hűség, család, együtt töltött minél több idő mindkettőnknek szent, a céljaink is egyeznek.
2. Hány évesen ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?
Én 22 voltam, ő 33.
3. Mielőtt megismerkedtetek, ti minden erőtökkel azon voltatok, hogy találjátok meg a társatokat vagy csak spontán jött?
Spontán jött, bár mind a ketten vágytunk már nagyon egy olyan kapcsolatra, amilyenben megbecsülnek minket, lehet előre tervezni, stb. Először csak beszélgettünk de igen hamar rájöttünk, hogy nagyon megvan az összhang.
1. Nagyon figyelmes, érzelmes, empatikus.
Igyekszik oda figyelni tudatosan is hogy minden jól működjön a kapcsolatunkban, főleg most, hogy úton van az első babánk. Törekszik a legjobbra, megteremt mindent amire szükségünk van. Férfias, nagyon jó társaság.
2. Én 24 voltam, Ő 29
3. Teljesen spontán jött. Fent voltam a badoon, épp leakartam törölni, az utolsó pillanatban írt üzenetet. Unatkoztam, gondoltam ő az egyetlen akinek válaszolok aztán hagyom a francba. Se kedvem se időm nem volt az ismerkedéshez akkor.
De jól tettem, hogy vissza írtam neki. Nagyon egymásra hangolódtunk.
Soha 1 vita nem volt köztünk annyira egy hullámhosszon vagyunk.
3 hét után össze költöztünk.
Azóta is minden olyan mint a legelején. Ha nem jobb. :)
29/N
1. Vicces, őszinte, figyelmes, ő a legjobb barátom. Mindent meg tudok vele beszélni.. Ő az egyetlen ember, aki tényleg mindent tud rólam. Nem is tudom mit írhatnék, mert ő a mindenem úgy, ahogy van.. :)
2. 14 évesek voltunk mind a ketten és most 24 évesek vagyunk. Mi együtt nőttünk fel :)
3. Teljesen spontán. 14 évesen soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!