Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, akiknek kedves,normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek kedves,normális párjuk van!Feltehetek pár kérdést?

Figyelt kérdés

1. Milyen tulajdonságai vannak a párotoknak, amiket nagyon imádtok benne?

2. Hány évesen ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?

3. Mielőtt megismerkedtetek, ti minden erőtökkel azon voltatok, hogy találjátok meg a társatokat vagy csak spontán jött? :) N

2021. máj. 1. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

"1. Milyen tulajdonságai vannak a párotoknak, amiket nagyon imádtok benne?"

Egyrészt nagyon szenvedélyes, legyen szó a szeretteiről, a hobbijairól, bármiről. Szívét-lelkét beleteszi. Kifejezetten kreatív (művészlelkek vagyunk mindketten), kíváncsi és szinte minden téren nyitott. Mindig csinál valamit vagy tervez, sose áll le.

"2. Hány évesen ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?"

Én huszonhárom éves voltam, ő huszonnégy.

"3. Mielőtt megismerkedtetek, ti minden erőtökkel azon voltatok, hogy találjátok meg a társatokat vagy csak spontán jött?"

Sose kerestem aktívan társat, mert úgy voltam vele, hogy eleve közösségi ember vagyok, sokakkal találkozok, egyszer majd csak összefúj a szél valakivel.

28/N

2021. máj. 1. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

1. a humoráért oda vagyok meg vissza :) Mindemellett az intelligenciája, kompetenciája, önbizalma, őszintesége, hogy ki meri mutatni az érzéseit, hogy lehet vele normálisan beszélni mindenről (is). Úgy az egész lényét :) Nehéz szelektálni egy-egy tulajdonságra, mert nem csak a tulajdonságok összessége alkotja a személyt, szerintem. Mindent imádok benne :D

2. 21 voltam, ő meg 28. 7 évvel és egy kisbabával ezelőtt.

3. spontán jött, én éppen kapcsolatban voltam - mással. Egy random buliban futottunk össze, egyik (ezek szerint közös) barátunk ismerőseként volt jelen. Az esküvőnkön ez a közös barátunk volt a tanúja :D

2021. máj. 1. 16:20
 3/6 A kérdező kommentje:
De jó, írjatok még 😍
2021. máj. 1. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

1. Milyen tulajdonságai vannak a párotoknak, amiket nagyon imádtok benne?

Már az első pillanattól kezdve minden annyira természetesen ment közöttünk, hogy azonnal tudtuk, mi leszünk az igazik egymásnak. A vőlegényem az én tökéletes kis komplementerem, nyugodt, higgadt, én meg szeleburdi :D Nagyon mélyérzésű ember, kb. az életem is rá merném bízni. Férfias, mindenhez is ért, de eközben nagyon igényli a szeretetet és törődést, én meg imádok babusgatni és gondoskodni.

A hűség, család, együtt töltött minél több idő mindkettőnknek szent, a céljaink is egyeznek.

2. Hány évesen ismerkedtetek meg a szerelmetekkel?

Én 22 voltam, ő 33.

3. Mielőtt megismerkedtetek, ti minden erőtökkel azon voltatok, hogy találjátok meg a társatokat vagy csak spontán jött?

Spontán jött, bár mind a ketten vágytunk már nagyon egy olyan kapcsolatra, amilyenben megbecsülnek minket, lehet előre tervezni, stb. Először csak beszélgettünk de igen hamar rájöttünk, hogy nagyon megvan az összhang.

2021. máj. 1. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

1. Nagyon figyelmes, érzelmes, empatikus.

Igyekszik oda figyelni tudatosan is hogy minden jól működjön a kapcsolatunkban, főleg most, hogy úton van az első babánk. Törekszik a legjobbra, megteremt mindent amire szükségünk van. Férfias, nagyon jó társaság.

2. Én 24 voltam, Ő 29

3. Teljesen spontán jött. Fent voltam a badoon, épp leakartam törölni, az utolsó pillanatban írt üzenetet. Unatkoztam, gondoltam ő az egyetlen akinek válaszolok aztán hagyom a francba. Se kedvem se időm nem volt az ismerkedéshez akkor.

De jól tettem, hogy vissza írtam neki. Nagyon egymásra hangolódtunk.

Soha 1 vita nem volt köztünk annyira egy hullámhosszon vagyunk.

3 hét után össze költöztünk.

Azóta is minden olyan mint a legelején. Ha nem jobb. :)

29/N

2021. máj. 1. 21:27
 6/6 anonim válasza:

1. Vicces, őszinte, figyelmes, ő a legjobb barátom. Mindent meg tudok vele beszélni.. Ő az egyetlen ember, aki tényleg mindent tud rólam. Nem is tudom mit írhatnék, mert ő a mindenem úgy, ahogy van.. :)

2. 14 évesek voltunk mind a ketten és most 24 évesek vagyunk. Mi együtt nőttünk fel :)

3. Teljesen spontán. 14 évesen soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle :))

2021. máj. 2. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!