Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy minden ember, szerelem okkal kerül az életetkbe?
Igen.
A rosszak által is csak fejlődünk, azok tanítják meg a legtöbbet.
Érdekes gondolat, köszönöm. Nekem is van sajnos ilyen személy, bár most szerelemre gondoltam. De van és miatta lettem az, aki.
Valahogy mindig úgy érzetem, főleg azoknál akik valahogy évek múlva kerültek képbe egy -egy változásnál, hogy mintha épp kiraknám a történetet. Vagy kellett valakit épp elküldenem, hogy bejöjjön más.
Vagy a mostaninál, akivel megégettem magam. Tudom, hogy vége, de egy részem úgy érzi, mi csak fizikálisan váltunk el. Vannak ilyen furcsa kapcsok. Ritkán érzem
3 Hát nekem olyan durva megérzéseim szoktak lenni, hogy nehéz lenne nem mögélátni dolgokat. Van hogy konkrétan az egész napom látom előre... :) Elég durva. Pedig semmi ilyen horoszkóp, meg ezo izékben nem hiszek.
Csak erősen intuitív vagyok
Nem, az előző kapcsolatom egy rakás f.os volt, komolyan SEMMI jó nem származott belőle. Testileg és lelkileg is nagyon negatív következményei lettek.
Ha lehetne, kukáznám azt a 2 évet, tanulságok ide vagy oda.
Egyszerűen sokszor tudom, hogy pl. ki fog keresni. Olyan embereknél főleg, akik évekkel ezelőtt eltűntek az életemből. Volt ilyen két-öt év kihagyással is. Mondták egyszer, hogy sok dolgot megérzek így, de tenni nem tudok ellenük, mert csak utólag áll össze. Pl. felkelek, reggelizek és eszembe jut pl. egy régi ismerősöm, de kb 3 éve nem is foglalkoztam vele, és lejátszódik előttem hogy ír egy sort és az is hogy mit válaszolok. És úgy is lesz. De kb. mindig. Volt olyan is, akinél éjszaka ébredtem fel és jutott eszembe, hogy mi lehet vele, de már évek óta nem volt eszembe, és másnap már várt a levele.
Vagy úgy írtak rám, hogy azt a felületet nem is használtam már, és csak a kedvéért néztem oda...Egyszer, x év kihagyás után.
Vagy ülök a buszmegállóban és beugrik egy ismerősöm, hogy most fogok vele találkozni és szembejön 5 perc múlva
Vagy ha találkozóm van, mindig tudom, hogy nem jön el. Mikor indulok már tudom, hogy hívni fognak, hogy sajnálom ez -az közbejött. Néha már úgy érzem felesleges elindulnom :D
De pl házasságoknál mindig tudtam, hogy melyiknek lesz válás a vége. Volt hogy nem is ismertem a párt csak a egyik felét. Ezer éve nem beszéltünk. Összefutottunk csacsogott boldogan és tudtam, hogy nem maradnak együtt. Ezek eddig mindig beváltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!