Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csalódtál már ágyban a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtál már ágyban a párod testében?

Figyelt kérdés

Volt már olyan, de őszintén, hogy megőrültél érte, de mikor lekerült a melltartó hát nem pont erre számítottál? Vagy lekerült a nadrág és csak azon gondolkodtál hogy most ezzel mit kezdesz?

:)

Csak őszintén

2021. ápr. 28. 14:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Neeee -jézus :D
2021. ápr. 28. 15:13
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha valakivel már eljutok ilyen szintig, akkor elfogadom úgy ahogy van.
2021. ápr. 28. 15:23
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy elfogadod-e. De mondjuk teszem hozzá, ezerszer rosszabb "elfogadni" mert később ebből lesz a rossz kapcsolat. Ha már az elején valami kirívóan nem tetszik

Mert nyilván senki sem tökéletes, de nem mindegy milyen szinten zavar.

Engem inkább ne szeressen x vagy y mint évek múlva tudjam meg, hogy nem szerette mondjuk a melleimet, csak "elfogadta"

Bármennyire is nagylelkűen hangzik ez inkább lekezelő

2021. ápr. 28. 15:25
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Akkor még1x leírom, ha valakivel eljutok ideáig, akkor kívánom szőröstül-bőröstül, nem akadok fel egyetlen szervén sem, tetszik úgy ahogy van, mert kedvelem, szeretem, belülről nézem, vonzódom hozzá.

12.

2021. ápr. 28. 15:31
 15/24 A kérdező kommentje:
Jó akkor még egyszer. Szeretheted kívül belül, de ez egy álom, mert szex előtt kb. nincs szerelem :) Igencsak döntő dolog, hogy működőképes-e egy kapcsolat
2021. ápr. 28. 15:35
 16/24 anonim ***** válasza:
96%

Jó, akkor nem csalódtam még egyetlen partnerem testében sem, mert vonzódtam hozzájuk már lelkiekben is előtte, és ezáltal elfogadtam őket mindenestül.

12, 14.

2021. ápr. 28. 15:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, meglepődik néha az ember ezen-azon, de kulturáltan és szeretetteljesen a kellemes részletekre fókuszál.
2021. ápr. 28. 15:57
 18/24 A kérdező kommentje:

Persze, ha szeretem, szeretem a testi hibáit is. Te elfogadást írtál, erre reflektáltam

De tényleg volt olyan manusz az életemben, hogy szégyen ide-oda leblokkoltam és nem a csodától

2021. ápr. 28. 16:08
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
Amennyiben valakinek a kinézet, a testi adottságok a fontosak, azok nyilván csalódhatnak,de amikor jársz valakivel, akkor azért ezt fel lehet úgy is fogni, hogy kíváncsi vagy mit rejt a ruha.Engem még testi csalódás nem ért, de egyszer az egyik barátnőmmel alig vártam az estét, aztán a csaj alul olyan büdös volt, hogy egyszerűen nem tudtam hozzányúlni, pedig nagyon jó teste volt,na az meglepett.
2021. ápr. 28. 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

Az idős nőket is kényeztetik bármennyire öregszik a testük...

Ha szeret egy férfi úgy szeret ahogy vagy!

2021. ápr. 28. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!