Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csalódtál már ágyban a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtál már ágyban a párod testében?

Figyelt kérdés

Volt már olyan, de őszintén, hogy megőrültél érte, de mikor lekerült a melltartó hát nem pont erre számítottál? Vagy lekerült a nadrág és csak azon gondolkodtál hogy most ezzel mit kezdesz?

:)

Csak őszintén

2021. ápr. 28. 14:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. ápr. 28. 15:02
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Igen 😅
2021. ápr. 28. 15:03
 3/24 anonim ***** válasza:
22%
Amikor már a párom valaki, akkor aligha érhet meglepetés, mert addigra már igencsak megismertem. Szexpartner esetében az első alkalomnál előfordult már meglepi, például hogy a cicik sokkal jobban gravitáltak, mint ahogy azt sejteni lehetett volna, vagy pl. bőrkeményedéses volt a csajszi sarka, amit ki nem állhatok. Átfutott az agyamon, hogy most mit is csináljak, de én nem szeretek csalódást okozni. Nem is tettem...
2021. ápr. 28. 15:05
 4/24 anonim ***** válasza:
47%
Egyrészt az első szexuális kapcsolat előtt senki sem tekinti a "párjának" a másikat. Másrészt, akit nagyon kívánsz, annak az egész lényét kívánod, nem csak egy-egy testrészét, és a testi adottságairól már azelőtt van egy benyomásod, mielőtt lekerülne rólatok a ruha. Éretlenséget tükröz a kérdés.
2021. ápr. 28. 15:05
 5/24 A kérdező kommentje:

Miért ne tekinthetné párjának? Pl már együtt vannak egy hónapja és most lett az első együttlét.

Bőrkeményedés? Hú, szigorú vagy :D

4 Sajnálom, hogy neked éretlen, nekem meg te álszent :)

2021. ápr. 28. 15:07
 6/24 anonim ***** válasza:
45%
3# hu de büdös paraszt vagy.
2021. ápr. 28. 15:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. ápr. 28. 15:09
 8/24 A kérdező kommentje:

De miért paraszt? Én ezt nőként kérdeztem, mégsem érzem sértőnek, pedig nincsenek a nyakamban a melleim már :D

De nekem is volt, csak hogy én is írjak olyan, hogy hát őszintén egy ceruzával jobban jártam volna.

Lássuk be, igenis lehet meglepetést okozni az ágyban

Ez nem felszínesség, én is ha szeretek valakit úgy szeretem ahogy van, de hoppáré, hát ahhoz már eleve kellett, hogy vonzzon nem?

Szóval akkor már első pillanatban rá lehetne mindenkire sütni, hogy felszínes, mert nem ad bárkinek esélyt.

Hiába, külső alapján ítélünk elsőre. És bizony az első szex is külső

2021. ápr. 28. 15:11
 9/24 anonim ***** válasza:
53%
az megesett, hogy erősen büdös volt ott lent a nő :(
2021. ápr. 28. 15:13
 10/24 anonim ***** válasza:
69%
Inkább meglepődtem. De ez olyan bakfis dolog... Az első párom méreteit szoktam meg, és amikor a masodik párom egészen más volt odalenn, az egy kicsit meglepett. Kicsit valahogy úgy képzeltem fejben el, hogy minden férfi ugyanolyan standard adottságokkal bír. 😅
2021. ápr. 28. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!