Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtál már ágyban a párod testében?
Volt már olyan, de őszintén, hogy megőrültél érte, de mikor lekerült a melltartó hát nem pont erre számítottál? Vagy lekerült a nadrág és csak azon gondolkodtál hogy most ezzel mit kezdesz?
:)
Csak őszintén
Miért ne tekinthetné párjának? Pl már együtt vannak egy hónapja és most lett az első együttlét.
Bőrkeményedés? Hú, szigorú vagy :D
4 Sajnálom, hogy neked éretlen, nekem meg te álszent :)
De miért paraszt? Én ezt nőként kérdeztem, mégsem érzem sértőnek, pedig nincsenek a nyakamban a melleim már :D
De nekem is volt, csak hogy én is írjak olyan, hogy hát őszintén egy ceruzával jobban jártam volna.
Lássuk be, igenis lehet meglepetést okozni az ágyban
Ez nem felszínesség, én is ha szeretek valakit úgy szeretem ahogy van, de hoppáré, hát ahhoz már eleve kellett, hogy vonzzon nem?
Szóval akkor már első pillanatban rá lehetne mindenkire sütni, hogy felszínes, mert nem ad bárkinek esélyt.
Hiába, külső alapján ítélünk elsőre. És bizony az első szex is külső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!