Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Katonával milyen párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katonával milyen párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
Gyengédek a nőkkel? Hűségesek?

2021. ápr. 25. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Katonákat sem lehet csoportosítani, ahogy pl magasakat sem.

Mindenkinek más a személye. Én ismerek olyat, aki minden itthoni estejét más lánnyal tölti, olyat is aki végig hűséges és romantikus.

Egyedül kicsit nehezebb az, mikor tudod hogy egy bizonyos ideig nem lesz itt a másik, teljesen mindegy, hogy mennyire hiányzik, mennyit facetimeoztok, de ha megvan a bizalom, akkor nem lesz baj.

2021. ápr. 25. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Mind hűtlen és parancsolgató
2021. ápr. 25. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Olyan mint hegesztővel, vagy szakáccsal.
2021. ápr. 26. 02:34
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Első gondolatom nekem is az, hogy olyan, mint bárki mással, hiszen nem lehet általánosítani. De azért mégiscsak eszembe jut, hogy ahány olyan nőt ismertem, akinek katona vagy börtönőr volt a párja, mind arra panaszkodott, hogy otthon is hasonlóan viselkednek, mint munkában.
2021. ápr. 26. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Mint egy bármilyen másik hivatású emberrel. Nekem katona a vőlegényem. Talán annyi a különbség,hogy ha parancs van mennie kell, el kell fogadni, hogy néha napokig vagy hetekig távol kell lennie pl. szolgálat miatt. Ha megszokja, elfogadja ezt az ember akkor nem lehet gond. A személyisége pedig mindenkinek más, hivatástól függetlenül.
2021. ápr. 26. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
az elején aranyosak, de ha gyerek lesz és a gyerek nem úgy viselkedik, akkor idegbetegek lesznek, kiabálnak, parancsolagtnak és "kemény kezűek" értsd jön a pofon. 90% ilyen
2021. ápr. 26. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem általánosítani nem lehet, de a katona, rendőr, tűzoltó, mentős, stb., mind a könnyebb végét keresi meg az életnek. Fegyver, autó, száguldozás, és intézkedési, parancsolgatási mániások! /egy sem 100-as/
2021. máj. 29. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha már sztereotípiákban gondolkodunk.... a legtöbb nagyon családcentrikus, de hajlamosak merev gondolkodásra, rugalmatlanságra. A katonaság amúgy nagyon heterogén. Sokan vannak irodán, viszonylag kevesen csapatnál. Más más nehézségek lehetnek náluk .
2021. máj. 30. 09:15
 9/9 anonim válasza:
Katonás. Ha nem bírod a kiképzést, akkor leszerel téged. 🤣
2021. máj. 30. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!