Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat működhet?
Figyelt kérdés
3 éve boldog kapcsolatban, majdnem minden napi találkozással vagyunk jelenleg... szeptembertől a kedvesem messze a világ másik felére el megy egyetemre. Számára ez egy hatalmas lehetőség. Működhet 3-4 évig? fél évente vagy kicsit kevesebb időnként találkoznánk...2021. ápr. 25. 21:09
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem menni fog
2021. ápr. 25. 21:45
4/6 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de nagyon nem fog működni
5/6 anonim válasza:
Én kíváncsi vagyok menni fog-e, mennyire messze megy?
Szorítok, hogy sikerüljön.
6/6 anonim válasza:
Ebben a formában nem hiszem. Én éltem távkapcsolatban, de eleve úgy is kezdtük el, tehát nem úgy hogy először mindennapi találkozás volt és később szakadtunk el egymástól. Szerintem így nem működhet. Ha belegondolok - most hogy már együtt élek a párommal - és megint távkapcsolatba kényszerülnénk, valószínűleg szakítás lenne a vége, mert nem tudnánk újra végigcsinálni. Úgy viszonyt, hogy eleve így kezdtük el, tudtuk mit vállalunk, de még így is nagyon nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!