Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet, és ha igen, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet, és ha igen, milyen lehet egy olyan relatív friss távkapcsolat, ahol a felek nagyjából december eleje óta nem találkoztak, és előtte sem túl gyakran látták egymást?

Figyelt kérdés
Két külön ország, eleve introvertált és elfoglalt felek + covid...

2021. márc. 21. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Semmi értelme.
2021. márc. 21. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ha jó a szex, akkpr miért ne? Ja... izé. D
2021. márc. 21. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Időpazarlás...
2021. márc. 21. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Ha akarjátok működhet én exemmel alapból 9 hónapig nem is találkoztam és utána is csak kb fél évente. Persze ha csak a szex érdekel és a fizikai dolgok nem fog működni
2021. márc. 21. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ti úgy érzitek, hogy működhet, akkor működhet és kész. A távkapcsolat nem való mindenkinek, úgyhogy rengeteg ellenvéleményt fogsz kapni (nem csak itt, hanem mindenhol), de ha úgy érzed, fontos a másik a számodra, akkor emiatt ne add fel. Sok pozitív példa is van amúgy, ez tényleg csak rajtatok múlik.
2021. márc. 21. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen idősek? Hosszabb távú tervek egyeznek, közös jövő stb.? Azért ez nem mindegy.
2021. márc. 22. 12:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Most ismertük meg egymást nyár végén, mikor összejöttünk. 42 és 30 év.
2021. márc. 22. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha családot akartok pl., akkor azért elég húzós. Mert ahhoz nem ártana együtt is élni kicsit.
2021. márc. 22. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Amikor bejött a karantén, 7 hónapot kellett várnom, hogy láthassam a párom. Nem bántam meg egyáltalán, de ott ő is és én is tudtam, ha akkor nem találkozunk ennyi lett volna.

Ne adjátok fel, de nem lehet húzni a végtelenségig, mert így tényleg nem kapcsolat.

Ha tehetitek költözzetek össze.

2021. márc. 25. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Most olvasom újra, hogy friss kapcsolat, szóval az összeköltözés részét visszavonom🤣
2021. márc. 25. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!