Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsek el valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsek el valakit akit tiszta szívemből szeretek?

Figyelt kérdés
Én rontottam el mindent pedig ő szeretett engem, talán még mindig. mi már sosem lehetünk együtt.Lassan már megbolondulok pedig ez már nem friss dolog hanem több éves

2021. ápr. 17. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Végtelenül önző ember vagy.

Állításod szerint szeretsz valakit, mégis bántottad. Ez így nem helytálló.

Ráadásul együtt vagy mással. Én ha szeretek valakit, nem tudok együtt lenni mással, ennyire azért nem szar egyedül. Végtelenül elkeseredett ember lehetsz, ha jobb neked egy szeretet nélküli kapcsolatban, mint egyedül.

Idejössz hisztizni, hogy neked milyen szar, mert nem lehetsz azzal, akit szeretsz, mert JOGOSAN nem kíváncsi rád.

Még most is magadat állítod be áldozatként, pedig TE vagy az, akinek új kapcsolata van és boldognak kellene lenned. Míg az exed egyedül szenved és ki tudja, mikor lesz képes közel engedni magához bárkit is, MIATTAD.

És te úgy gondolod, hogy ebben az egészben az áldozat te vagy. Menj és vizsgáltasd ki magad, ahelyett, hogy odamennél hozzá zaklatni őt. Hagyd békén a p.csába.

Szeret téged?? Lol. Mi a francot szeretne rajtad? Hogy bántottad? Hogy kihasználtad? Hogy már az új barátnőd oldaláról vergődsz? Hogy ő rosszabbik esetben még ezt látja is, hogy az új barátnőd kapja mindazt a jót, amit neki nem adtál meg? Tudod mi vagy te? Egy érzéketlen szörnyeteg, akinek színjáték az egész élete.

2021. ápr. 18. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Miért nem teheted? Mi akadályozza meg? Azzal hogy elmondod neki hogy mit érzel iránta, attól tudni fogod merre tovább
2021. ápr. 18. 12:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze, rohanjon csak oda és zaklassa fel ismét a szerencsétlent, csak azért, hogy neki jobb legyen. Magának csinálta a bajt, szenvedjen csak.
2021. ápr. 18. 13:04
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok oda rohanni hozzá mert tudom hogy felzaklatnám és feltépném a sebeket. De ha tehetném meg tenném.
2021. ápr. 18. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés? Felejtsd el, a barátnőddel meg szakíts, mert ennek a kapcsolatodnak nincs jövője.
2021. ápr. 18. 13:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Hány éves uram?
2021. ápr. 18. 13:17
 17/20 anonim ***** válasza:

,, bár azóta sincs senkilye és ez miattam van mert azóta is szenved,sok fájdalmat okoztam neki. Nekem azóta már van valakim de nem tudom úgy szeretni ahogy kéne. Bárcsak mindent vissza csinálhatnék "

- honnan tudod, hogy szenved és miattad nincs senkije?

- ha szeretnéd, nem okoztál volna neki SOK fájdalmat

- ha szenved is miattad, az nem azt jelenti, hogy jajjjj tudom, hogy ő is szeret, mert miattam nincs senkije azóta sem. Blabla. Ha szenved is miattad, és még nem lépett túl, az nem egyenlő azzal, hogy szeret téged. Sok fájdalmat okoztál neki és ezt idő feldolgozni, de ez baromira nem azzal egyenlő, hogy szeretne téged. Ezt miért vagytok képtelenek felfogni?

- már van valakid. Minek? Minek, ha az exedet szereted? Ja, hogy még egy embert bánthass, világos.

- nem, nem lehet visszacsinálni, úgyhogy full fölösleges a múlton töprengened.

- hallani sem akar rólad? Akkor gondolom már tettél pár próbát annak érdekében, hogy kapcsolatba lépj vele és nem volt rád kíváncsi. Gondolod, hogy ez idővel megváltozik? Gondolod, hogy ha egy ideig békén hagyod, akkor majd semmissé válnak azok a sebek, amikez okoztál neki? Nem. Feldolgozza és megtanul élni a múlttal és azzal, hogy te már nem vagy az élete része. A tudtodra is adta, hogy nem is akarja, hogy az élete része legyél.

Akkor mi a francnak hisztizel itt? Amikor bántottad, akkor miért nem szeretted ennyire? Elmondjam? Azért, mert nem szereted azt a lányt, ahogy a mostanit sem. Csak az exed mégis csak jobb volt, mint a mostani. Te egy embert szeretsz, méghozzá saját magadat. Hagyjad békén mind a kettőt.

2021. ápr. 18. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem megérdemled a szenvedést!
2021. ápr. 18. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit csináltál, ami miatt elromlott? A mostani barátnődet nem kéne hülyíteni.
2021. ápr. 19. 12:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Akkor még fiatal voltam és bizonytalan,a családom sem engedte volna meg azt a kapcsolatot.Nem tehettem semmit,pedig akkor is fontos volt nekem,de már mindegy ez van nincs mit tenni.
2021. ápr. 19. 12:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!