Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsek el valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsek el valakit akit tiszta szívemből szeretek?

Figyelt kérdés
Én rontottam el mindent pedig ő szeretett engem, talán még mindig. mi már sosem lehetünk együtt.Lassan már megbolondulok pedig ez már nem friss dolog hanem több éves

2021. ápr. 17. 21:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Ne gondolj rá + minden nap 2 doboz sör
2021. ápr. 17. 21:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem lehet újra kezdeni, rendbe hozni?

Ha nem, akkor a közhelyes, de igaz, majd az idő segít.

Vagy ha jön valaki aki felülmúlja őt, de legalább felér hozzá, felülírja az érzéseidet.

2021. ápr. 17. 21:57
 3/20 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2021. ápr. 17. 22:40
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezzel küzdök drága kérdező!

Először alkoholista lettem, utána majdnem öngyilkos, végül "az önfejlesztésbe, munkába" menekültem.

Még mindig szeretem azt az embert, de már felfogtam az agyammal, hogy nem lehetünk együtt. Tervben van egy költözés is, pont emiatt. Ebben a városban minden ráemlékeztet. Ez a szenvedés is többéves már.

Figyelj én tényleg nagyon mélyen voltam, egy hajszál választott el az örülettől.

Az ember mindent kibír.

2021. ápr. 17. 22:48
 5/20 A kérdező kommentje:
Sajnos már biztos hogy nem lehetünk együtt. Sok évvel ezelőtt nagyon elrontottam vele a dolgokat,bár azóta sincs senkilye és ez miattam van mert azóta is szenved,sok fájdalmat okoztam neki. Nekem azóta már van valakim de nem tudom úgy szeretni ahogy kéne. Bárcsak mindent vissza csinálhatnék
2021. ápr. 18. 09:46
 6/20 A kérdező kommentje:
Szerintem hülyeség hogy az idő be gyógyítja a sebeket, meg majd jobb lesz idővel.
2021. ápr. 18. 09:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Annyira nem hiányozhat az a tönkretett lány, ha már mással vagy... Igazad van, tedd csak tönkre őt is. Gratulálok.
2021. ápr. 18. 11:02
 8/20 A kérdező kommentje:
De igen hiányzik nagyon,de Ő már hallani nem akar rólam,ezért össze jöttem mással..
2021. ápr. 18. 11:05
 9/20 A kérdező kommentje:
Legszivesebben ha tehetném odarohannék hozzá és elmondanám hogy mennyire szeretem őt,de nem tehetem.
2021. ápr. 18. 11:16
 10/20 anonim ***** válasza:
58%

Egy önző ember vagy, aki képtelen egyedül lenni és inkább folytatja a romboló életmódot.

Nem ártana egy kicsit egyedül lenned, végig gondolni, mivel tetted tönkre az előző kapcsolatod, ezzel együtt az előző párodat és azon kellene dolgozni, hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat.

De nem, te összejössz mással és ugyanazt a tendenciát folytatot, együtt vagy egy olyan lánnyal, akit nem szeretsz, csak használod, hogy ne kelljen az undorító önmagaddal szembesülnöd. Nem tudlak sajnálni. Hagyd el a barátnődet, ha szorult beléd akármennyi emberség is és tedd rendbe magadat. Amíg ez nincs meg, soha nem lesz egészséges és őszinte kapcsolatod senkivel. Azt a lányt pedig hagyd békén, aki miatt itz vergődsz. Mondom ezt olyan lányként, akire tökéletesen igaz a történeted. Tönkretettél valakit, aztán csodálkozol, hogy nem kíváncsi rád? Ráadásul úgy mit vársz, hogy más mellől hiányolod? Szerinted ez mennyire hiteles? És az a borzasztó, hogy az ilyen "embereknek" mindig van "párjuk", vagy inkább áldozatuk, míg a másik hónapokig, rosszabb esetben évekig próbálják magukat összeszedni az általatok okozott károk miatt. Pedig TI érdemelnétek meg, hogy életetek végéig egyedül szenvedjetek a szörnyeteg lelketekkel.

2021. ápr. 18. 11:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!