Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legtöbb amit megtennél életed szerelméért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 10:42
1/11 anonim válasza:
Majdnem otthagytam a sulit miatta hogy egyutt tudjunk lenni es ne kelljen masik varisba utazgatnom.(kollegista voltam es ottgon akartam lenni)
Csak az tartott vissza hogy ő meghatodott de azt mondta vigyáz rám, ne hagyjam abba a sulit.
2/11 A kérdező kommentje:
Az szép:)
2021. ápr. 16. 10:45
3/11 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne engem ,hogy ha például látod a szerelmeden , hogy nincs még készen egy kapcsolatra akkor várnál rá?
2021. ápr. 16. 10:47
4/11 anonim válasza:
Nem várnék, nincs mire várni...
5/11 anonim válasza:
Ha csak életem szerelme hagynám lezajlani a ködöt aztán keresnék társat.
Nyitva hagyom, mindenki a saját értelmezése szerint bogozza ki.
7/11 anonim válasza:
Életem szerelméért mindent megtettem, ő mégsem szeret.
Nőként írom ezt. Aztán rájöttem, hogy ez egyoldalú.
De azóta sokkal boldogabb vagyok. Egy illúzióval kevesebb.:)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 16. 11:25
9/11 anonim válasza:
Ha valaki most “nincs készen egy kapcsolatra”, akkor később sem lesz. Legalábbis nem veled. :/
10/11 anonim válasza:
Én elég nagy áldozatot hoztam érte. Külföldre költöztem hozzá. És lehet azt mondani, hogy jaj, mit beszélek, nyilván jobban jártam. Viszont nekem otthon volt mindenem, családom, barátaim, jó állásom. Külföldön az első év kemény volt, mert senkit nem ismertem, munkát is nehezen kaptam és egy értéktelen szardarabnak éreztem magam. Ő biztosított a támogatásáról és valahogy túljutottam ezen. Ha nem lett volna kész egy kapcsoaltra, nem vártam volna rá, de nálunk ez nem is volt téma, hiszen mindketten készen álltunk és tudtuk, mit vállalunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!