Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek az 5.évfordulóra?
Sziasztok,
Tudom hogy ezt nekem kellene tudnom,-de átléptük már a fénykép albumot, bögrét, és egyéb ajándék ötleteket. Megvolt az esküvő,-újabban mindig "hasznos" ajándékokat adunk a másiknak,amiről tudjuk hogy vágyik rá, szeretne egy ilyent mert tudná mire használni és szüksége van rá.
Azonban most várjuk az első picikénket. Sok próbálkozás után jött össze. Jelenleg 18 hetes vagyok, az uh előtt nem szerettünk volna egyenlőre semmit sem megvenni neki mert nem tudjuk kisfiú-e vagy kislány. Azonban, azon gondolkodtam mi lenne ha ezzel kötném össze az ajándékát. Az kellemetlen lenne?
Holnap lesz az évforduló, -ma megcsinálom a kedvenc süteményét, hogy megpuhuljon másnapra, a kedvenc ételét, és valami babával kapcsolatos ajándékot adni, mert ez rólunk szól, 3-an leszünk.
Buta ötlet? Milyen ajándékot tudnátok ide elképzelni ami tetszene egy férfinek?
Nőként mondom, hogy én nem örülnék ha gyerekkel kapcsolatos ajándékot kapnék. Az a gyereké, ő fogja 'hasznàlni'.
De mindenki más, lehet ő örülne neki
NE adj neki gyerekkel kapcsolatos ajándékot. A második válaszoló tökéletesen leírta,amit én is le szerettem volna.
Adj neki hasznos dolgot,ami HOZZÁ illik és amiről Ő jut eszedbe!
Kedvenc itala? Vannak szép díszdobozok abba lehet pakolni csokit italt ha dohányzik akkor cigit. Rendelni is lehet ilyeneket online de az holnapra már nem érkezne meg.
Ne a babával kapcsolatos dolgot adj neki!
Igazuk van a korábbaknak. Attól, hogy gyereketek lesz, nem szűntök meg létezni mint férfi és nő, mint egy pár. Adj olyan dolgot ami kettőtökről szól, nem hármótokról.
Én 5.évfordulóra vászonképet adtam a páromnak. Szívből tudom ajánlani a weblapot, lelkiismeretesek és szép a munkájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!