Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik,hogy valakinek csak a szemeibe szeretsz bele?
Figyelt kérdés
És azért vagy belé szerelmes2021. ápr. 6. 17:06
2/13 anonim válasza:
Csak ne úgy folytatódjék a történet, hogy szakításkor elé áll a fiktív szereplő egy szikével, hogy "nem tudok a szemeid nélkül élni, úgyhogy magammal viszem őket".
Ez így egyszinten van az ismerkedési - első találkozás előtti - idő alatt elhangzó "szeretem nézni ahogy alszol" klasszikussal.
3/13 anonim válasza:
A nők hajlamosabbak rá, férfiak szerintem kevésbé.
4/13 anonim válasza:
igen. Van egy férfi, hát nem egy adonisz. De olyan szemei vannak.....
5/13 anonim válasza:
Kizart. Mas, ha az fogott meg benne, de azert, mert a szemein kivul mas is volt.
6/13 anonim válasza:
Maszk nélkül még nem is láttad akkor?
7/13 anonim válasza:
Igen, mert a szem kiadja az arcformát is.
8/13 anonim válasza:
7. Ilyen hülyeséget még nem olvastam ! :D
9/13 anonim válasza:
Szerintem amúgy senki nem a "szembe" zúg bele, hanem a tekintetbe. Az pedig már bizonyos fokig összefüggésben van a személyiséggel is. Pár kivétellel, van egy gülüszemű asszony a környéken akinél mindig úgy tűnik, mintha érdeklődne, vizsglatná a dolgokat, pedig valójában teljesen közönyös. Nem irigylem őt.
10/13 anonim válasza:
Nekem komor üveges tekintetem van és cigo is vagyok de nem igazán fekete. Ha meglát valaki az utca másik felén gyorsan elfordul más irányba ! :_/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!