Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diplomás, tanult ferfi es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás, tanult ferfi es diploma nelkuli nő esélye az ismerkedesre?

Figyelt kérdés

Tele vagyok kételyekkel, hogy működhet e az ismerkedes hosszu tavon, ha egy minden témára es a világra nyitott, ket nyelven beszélő diplomás jogász sraccal ismerkednék diploma nelkul?

Tudom, nem kell felmagasztalni ot vagy epp magam lenézni.

Működik a kemia, eleg sok mindenről el tudunk beszélni,de rettegek, hogy hosszu tavon keves leszek neki. Keves, mert keveset tudok a világról. Keves, mert nem tettem le annyi mindent az asztalra, mint o, es tudom,hogy neki fontos az intelektus, a vilagra nyitott szemelyiseg.

Lehet en gondolom tul es elni kellene a mának, örülni,hogy ebben a bezárt világban keres es velem tölti az idot, csak en meg tele vagyok komplexusokkal a jövőre nezve. Nem lenne jo hasra esni a nagy szerelem közepette.

2021. ápr. 5. 20:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Férfiak többsége pont leszarja van e diplomád.
2021. ápr. 6. 12:55
 22/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A 16/21-es komment tökéletes példája annak, hogy hogyan is járhatsz egy ilyen családban. Te úgy érzed mindent megteszel, beleszakadsz, hogy hozd a szintet, és ők meg egy-egy alkalommal ilyen súlyosságú dolgokat odafricskáznak neked. Amivel nem is lenne gond, csak a te személyiségedet ássák alá, és konkrétan nem fogadtál sem magyar, sem etikett tanárt. A "másik oldal sem rossz", félreértés ne essék. Személy szerint túl merevnek találom őket, nem hiszem hogy te közéjük való lennél, és nem is kell hogy olyan legyél. Én a helyedben gyorsan kilépnék ebből a kapcsolatból. Ami már alapból nyomással, versengéssel, megfelelési kényszerrel, "okosítással" kezdődik, jó vége nem nagyon lehet. És igen, biztos, hogy sérülnél. Ne engedj az érzelmeidnek!! :(

Nekem mennyi hibám volt? Milyen szépirodalmi művet kell olvasnom? :S

Végig erről szólna az egész, nem beszélve azokról a csaladtagokról, akik nem tudnak azzal a ténnyel megbírkozni, hogy a csemetéjük nem egy "tanult", emancipált nőt nézett ki magának.

(Náluk arra is rájöhetsz, hogy nem minden diploma diploma, csak amit ők elfogadnak). Kényszerből senki miatt nem tanulnék!!!! Nem éri meg!!

30N

2021. ápr. 6. 13:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha esetleg szeretnél beszélgetni erről privátban, akkor szívesen beszélgetek veled. Előző, 30N vagyok.
2021. ápr. 6. 13:46
 24/27 anonim ***** válasza:
A férjem üzletkötő én szocgondozó. De soha nem okozott problémát az iskolai végzettségünk, vagy ki hol/milyen területen dolgozik. Szerintem ez miatt nem kell félned :) De beszélj vele erről, hogy milyen aggodalomaid vannak.
2021. ápr. 6. 13:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem is a diplomám van a lényeg, hanem hogy presztízs kérdést csinálnak-e belőle. Egyébként tudok én is nem egy családról, ahol teljesen más területen végeztek, más végzettségi fokozattal, és boldogok, mert elengedték ezt a papír dolgot, de tudok olyanról is, ahol elvárás lett a diploma, es addig egy senki volt az illető a másik szemében, amíg meg nem csinálta... a poén, hogy még utána is verték a mellüket, hogy ők hozták ki a személyt a "gödörből". Elnézést, hogy nem voltam szépirodalmi... XD És xd-t használok. XD
2021. ápr. 6. 14:12
 26/27 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm, aki szánt idot a kérdésemre es segítő szandekkal kommentelt!

A kérdes mar érett bennem. Muszaj volt kiírni. Hiába támogatnak a barátok. Meg sem tudok rajuk hagyatkozni.

Nem erzem, hogy oly helytelenül kommunikálnék, de ugy latszik megis kiszűrítek, hogy nem olvasok szépirodalmat es nem is forgatok nap mint nap könyveket. De koszonom ezt az észrevételt is! Minden kritikát szívesen fogadok.

Legbelül en is erzem, hogy nem fog működni. Hiába működünk jol jelenleg es hiába szeret, es hordoz a tenyéren, de felmerült bennem az is, hogy mi lesz, ha összehozza az elet újból egy magasan kvalifikált nővel, aki hasonlo családból is származik, mint ő. Majd elkezd benne valamit megmozgatni. Közös témák, egy anyagi szint,stb.

A családjával nem talalkoztam még. Fényképen lattam oket es közösségi portálról. Nem tudom szülei kozul melyikük “ijesztőbb”. Az volt az elso benyomásom az apjarol, hogy a kedvenc témája a kvantumfizika es öltönyben alszik. Az anyukájáról pedig a gimis matek-fizika tanárom jutott eszembe, aki szökőevente mosolygott csak. Maga az a sötét fekete hajszin is karakánná teszi. Ezek tudom csak feltételezések es képek. De szerintem képeknél is működik az elso benyomás. Eleve felek toluk, tele vagyok komlpexusokkal, egy találkozás velük csak bénázások hada lenne. Ugyse tudnek megfelelni nekik, akkor sem, ha a fiúk választott egyelore magának. Sőt, a családom tenyleg egyszeru. Semmi érdeklődési körük es nem kommunikativak. Ami az o szemükben lenezesre ad okot.:(

Hétfő óta odazom a találkozónkat. Ma sem “értem rá”. Egyszeru fiúkkal randiztam es jartam ezidaig. De mind kedvesek es udvariasak voltak. Elgondolkodtam, hogy tovabbra is ilyen srácoknak kellene eselyt adni.

Ő most egy tündérmese! Egy roppant jóképű es vonzó ember, aki teljesen megkavart, hisz ilyen pasirol álmodozik mindenki, ilyen egzisztenciaval rendelkezo férfit almodunk ki magunknak gyerekként. A semmiből toppant be az életembe, raadasul ő futott utanam. Lehet érdekes vagyok neki. Csupan valami mas, mint akikkel együtt volt es talán ő is megzavarodott. A hetet még további merlegelessel töltöm,de ugy erzem, mar megvan a válasz, csak nem merem magamnak még 100%osan bevallani.

2021. ápr. 7. 18:59
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A modern Magyarország: a felső-középosztály és az alsó-középosztály találkozása.

Az alsó-középosztály megprobál megélni, dolgozni, kevésbé tanul tovább egyetemen. Míg a felső egyértelműen az érettségi után egyetemen folytatja és később szüleihez hasonlóan szellemi munkát fog végezni jó pénzért. A szülők által már kitaposott úton megvan az anyagi támogatás a lakás/ház/autó/nyaraló/külföldi szemeszterek/ a tanítatás költsége nem okoz gondot a szülőknek.

Tavaly előtt voltam a 10 éves osztálytalalkozómon. Én egy átlagos pesti külvárosi gimibe jártam ahol a diákok se voltak milliomosok vagy orvosok gyerekei. Meg is látszott ez a má felnőtt osztálytársaimon. Senkiből nem lett sikeres vállakozó, orvos, ügyvéd vagy atomfizikus.

Alig ha 3-4 osztalytarsam diplomázott a 19 osztalytársam közül, budai elit gimnáziumba ez az arány fordított lenne a diplomával nem rendelkezők lennének 3-4.

Igazából hosszútávon nincs jövőd vele, de ha mégis kitart melletted a szüleivel sok problémád lesz akik le fognak nézni és lehet hogy ő is a baráti körében nem lesz rád büszke. Esetleg megkér hogy menj tanulni és diplomáz le.

2021. ápr. 7. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!