Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás, tanult ferfi es diploma nelkuli nő esélye az ismerkedesre?
Tele vagyok kételyekkel, hogy működhet e az ismerkedes hosszu tavon, ha egy minden témára es a világra nyitott, ket nyelven beszélő diplomás jogász sraccal ismerkednék diploma nelkul?
Tudom, nem kell felmagasztalni ot vagy epp magam lenézni.
Működik a kemia, eleg sok mindenről el tudunk beszélni,de rettegek, hogy hosszu tavon keves leszek neki. Keves, mert keveset tudok a világról. Keves, mert nem tettem le annyi mindent az asztalra, mint o, es tudom,hogy neki fontos az intelektus, a vilagra nyitott szemelyiseg.
Lehet en gondolom tul es elni kellene a mának, örülni,hogy ebben a bezárt világban keres es velem tölti az idot, csak en meg tele vagyok komplexusokkal a jövőre nezve. Nem lenne jo hasra esni a nagy szerelem közepette.
Ő jogász, es ügyvéd családból jott. Nagyszülők mindkét oldalról szintén diplomások voltak. Mindket huga diplomás, abból csak egyiknek van párja, de o is diplomás. Talán ezert is nagy rajtam a nyomás pluszban. Ugy erzem, hogy valami bolhapiszok lennék, ha komolyabbra fordulna ez a kapcsolat. De lehet en veszem csak ennyire drasztikusan.
En polgármesteri hivatalban dolgozom irodán. Egyszeru családból származom. Anyukám egy cegnel adminisztrátor, apukám pedig ács. Nálunk nem volt elvárás a diploma, erettsegi utan egybol elhelyezkedtem irodára. Örültem,hogy vegre munkaba allhattam. Eltem a kis minimalista életem. Német kozepfokut par eve magamtól elkezdtem, de az elso kudarc utan feladtam es azota se próbáltam ujra. Most, hogy van ő, teljesen nyitott lettem fejlődni, es felismerem, hogy milyen fontossága van a széles látókörnek es hogy mennyi mindent kihagytam, pedig viccesen szólva bennem is bennem van az x.:) és ezt felismerve ébredtem ra, hogy mennyire hiányos is sok mindenben a tudásom az övehez képest. Majd ostoroztam magam,hogy lehet hagyni kellene, lezarni, mert félő hogy sérülök.
Raadasul, másban is kicsinek erzem magam, mert szep házban lakik, szep autója van, mindig jol öltözött es igényes. Szerencsere en se vagyok igénytelen:) rendezett lakásom van, csinos is vagyok, de nincs modell alkatom vagy valami extremul kiemelkedő rajtam. Neha tenyleg érdekes,hogy mi fogta meg ennyire rajtam/bennem. Persze ez csak jo:) mert nalam szerelem volt elso látásra:)
Elottuk ne ugy mond, h "irodan" dolgozol hanem, h irodában!
(Hiszen nem maszol fel az iroda tetejere dolgozni, hanem bemesz az irodaba dolgozni)
"Ugy erzem, hogy valami bolhapiszok lennék"
Helyette:
Ugy erzem, mintha valami bolhapiszok lennek.
Nem vagy az! De ezt rosszul irtad.
Tenyleg olvass sokat, h javuljon az iraskeped.
Amugy en is egy bsc-t javaslok, hidd el mashogy fog rad nezni a csaladja is, na meg persze o is.
Tarsasagban jobban hangzik a diploma, mintha azt mondanad, h elolvastal 500 konyvet.
Attól, mert nincs diplomád lehetsz okos...
Olvass, kutass témákban...
A papírtól senki se lesz Einstein. Szerintem működhet a kapcsolat!
Így az utolsó kommented után nem jósolok fényes jövőt nektek. Ne haragudj az őszinteségemért, bár ne legyen igazam.
Nem azért, mert nincs diplomád, az csak egy papír. Inkább azért, mert különböző a családi hátteretek- ő ügyvédi családból származik, te nem, nekik fontos a felsőfokú végzettség, nektek nem. Az a tapasztalatom, hogy ők másként látják a világot, sokmindenben más a gondolkodásuk, véleményük, mint az "egyszerű embereknek". Ha per pillanat működik is a kémia, hosszú távon ez nem lesz elég ahhoz, hogy életben maradjon egy kapcsolat. Persze lehettek ti a kivétel, aki erősíti a szabályt 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!