Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha ismertek egy nőt egy jó ideje és nem jöhettetek valamilyen okból össze (ami jelen esetben nem érdekes) miért érdekel hogy mi van azon a nőn akivel úgysem jöttél össze + te utasítottad őt vissza?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 14:50
1/5 anonim válasza:
nem jöhettetek valamilyen okból össze + te utasítottad őt vissza.
most akk melyik a valódi ok? házas a faszi és nemet mondott rád, de azért nyomon követ/számonkér?
lehet csak egy játszma h majd te tepersz ha kivagy dobva.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem házas, nincs párja.
Nem az a lényeg hogy milyen okból nem jöhettünk össze.
De ő utasított vissza és látom benne hogy vannak érzései felém, de az érdekel hogy mi okból kérdezi meg hogy mi van rajtam.
Hogy kanos és ki van éhezve, vagy vonzónak talál vagy esetleg más...
2021. ápr. 4. 14:58
3/5 anonim válasza:
Talonban hagyott hogy akár mikor ki vehessen a fiókból.
4/5 anonim válasza:
Kapcsolatra nem, de esetleg majd dugasban benne lenne. Addig is rajta porogsz, ha huzza az agyad. Szimpla hulyites, annyira kozhelyes. Ha lennenek tenyleg erzesei es akadalya se a kapcsolatnak, reg veled lenne. Nem ertem, ezen mi nem levagos...
5/5 anonim válasza:
A pasik sokat foglalkoznak azokkal a nőkkel akik nem tetszenek nekik. Szidják a haverokkal gúnyolódnak rajtuk. Nemnértem miért nem lehet csak nem figyelni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!