Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én vagyok így ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom,sohasem értettem meg magam a korosztályommal.Sem az iskolában,sem az egyetemen nem is közeledtek felém korombeli fiúk,mindig az idősebb férfiak tetszettek.15-16 évesen a 22-25 korosztályt figyeltem,most viszont 22 évesen már csakis a 30-36 év körüli férfiak az eseteim.Emiatt folyamatosan kapom szüleimtől,barátnőktől,hogy apakomplexusom van,és elszúrom a legszebb éveimet.Ti mit gondoltok erről? Hogy őszinte legyek,a korombeli srácokat mindig elesettnek találtam,határozatlannak,és a közelükben sohasem éreztem azt a bizonyos szikrát.Valóban apakomplexus lenne? 22/l

2021. ápr. 1. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Korodbeli srácok közül nincs sok akivel lehet tervezni. 30-as pasik még pont jók hozzád egyébként, de sokkal fölé már ne menjél, mert átesel a ló túloldalára (a fiatal csajokra vadászó szexmániásokhoz).

Egyébként ezzel nem vagy egyedül, én is kevés korombeli nőhöz tudok vonzódni. Fiatalabbak meg egyszerűen komolytalannak tűnnek.

2021. ápr. 1. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem érdekeltek sosem a korombeli srácok, én sem őket.

Az első, akivel 17 évesen kavartam, 7 évvel volt idősebb nálam.

Az exem, akivel 7 évig együtt voltam, 4 évvel idősebb nálam.

26 éves vagyok most, továbbra is kisfiúnak látom a korombelieket. Nem tudom, miért, de ez van.

2021. ápr. 1. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Én ismertem ilyen nőt többet is. Teljesen normálisak voltak, ezt kivéve. Szeretem az ilyet. Én is 40es vagyok:)
2021. ápr. 1. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Azért a 30-as pasik közt is sok az elesett és a határozatlan(nak tűnő), főleg ha mögöttük egy válás, próbálnak talpra állni és ismerkedni (de ugye a COVID idején ez szinte lehetetlen), és a többségi szexhiány és kudarcélmény kihat a kisugárzásukra.

Akkor is, ha mindent megtesznek, hogy újra és újra talpra álljanak.

Üdv.: egy ilyen 30-as pasi

2021. ápr. 1. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
33%

Én visszakérdeznék:

Ha 22 évesen egy 35 éves pasim van és nem egy 25 éves, akkor mivel szúrom el a "legszebb éveim"?

2021. ápr. 1. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel. Az a lényeg, hogy azt csináld amit szeretnél. Ha ezt szereted, akkor nincs baj.
2021. ápr. 1. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csináld csak, ismerkedj velük. Jók azok az idős férfiak, ne törődj mással, éld ki magad, szexben se fogd vissza magad. Fald fel őket!
2021. ápr. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!