Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig várjak a lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak a lányra?

Figyelt kérdés
Én 23 ő:20 éves. Röviden. 1,5 hónapja ismerkedünk, és nem rég bevallottam, hogy szerelmes vagyok belé. Korábban írta hogy kedvel meg hogy velem mindent meg tud beszélni. De mindig arra hivatkozik, hogy most lett vége egy 3 éves kapcsolatának. De azt mindta idővel bármi lehet. Szerintetek? Én azt érzem ő az igazi, nincs nap hogy ne gondolnék rá, és ha nem találkozunk, vagy írunk rendesen rosszul esik nekem.

2021. márc. 27. 07:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10. Mindent tudok róla szó szerint mindent ha érted mire gondolok. Hát annyi, hogy egy munjahekyen dokgozunk de ő lassan továbbmegy. Találkozni meg ha nem is minden héten, de minden nap negbeszéljük kinek milyen napja vokt mit csinál stb. (jó azt észrevettem, hogy ilyenkor az esetek 80%bna én kezdeményezem a beszélgetést.)

Vannak más nők is. Na de ő olyan aki az én zsánerem. Külsőleg is meg belsőleg is. (ő a mostani "tinipi*áknak a tökéletes ellentéte, se smink se műköröm és így is gyönyörű. Ja és ért szinte mindenhez, nme nyámnyila. Szóval lehet van másik, de ilyet találni annyi az esély mint lottót nyerni.

2021. márc. 28. 08:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Jó, de mire mész vele, ha látod, hogy nem akar tőled semmit?
2021. márc. 28. 10:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Csak abban bízom, hogy tényleg nem szeretne most új kapcsolatot és nem csak kifogásként írta. Várok rá még pár hónapot azt ha nem keres úgy, elengedem.
2021. márc. 28. 10:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#13 de, kifogásként írta. Ilyen nincs. Nem akar új kapcsolatot -veled. De ha mar ott vagy, benn tart a fiókban, szivességekre.
2021. márc. 28. 10:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Ne is barátkozzak vele, meg ne is írogassak neki ezután szerinted?
2021. márc. 28. 10:53
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

Ne. Ha akar valamit, ő kezdeményez. De vigyázni kell mert lehet hogy akkor is azért fog rád írni hogy még maradj tartalékban.

Valami ultimátumot kell neki adni akkor hogy döntsön, neked erre nincs időd, másfelé fogsz keresgélni.

2021. márc. 28. 10:56
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!😊

Neked ez már tapasztalat? Sokszor jártál így? Csak kíváncsiságból f/l korod?

2021. márc. 28. 11:09
 18/22 A kérdező kommentje:
Még 3 hétig dolgozik nálunk, hát érdekes lesz..
2021. márc. 28. 11:12
 19/22 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem mivan. A válasza: ő nem érez most úgy irántam, mint én ő iránta. És nme tudja ez a későbbiekben hogy fog változni, hogy nem. Meg nem szeretne nekem igérni semmit, meg nem szeretne se megbántani se semmi rosszat.
2021. márc. 28. 11:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti hogy nem akarsz semmit nem is fog akarni semmit, csak annyi nincs meg benne hogy elküldjön végleg, na meg jó vagy ha szívességet akar kérni. Szó sincs arról hogy nem akarna megbántani, inkább csak annyit akar elkerülni hogy te nekiessél.

34/f

Igen jártam már párszor így.

2021. márc. 28. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!