Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak egy szakítás után a lányra?
Van egy leányzó, akivel xy helyen összismerkedtünk. 5 napig tartott ez. Közbe meg a barátjával,aki tőle viszonylag messze lakik, mostanra szakítottak. Már a táborban is voltak előjelei ennek.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel most egyedűlálló meddig várjak az ismerkedéssel? Mert nekem nagyon szimpatikus a leány, de nem szeretném elrontani mindjárt az elején, hogy egy féléves kapcsolata után egyből nyomulok.
Amúgy tőlünk 15 km-re lakik, suliba is oda fog járni ahova én. Egyébként facebookon elérhető a lány.
Köszönöm előre is a válaszokat. 23 FFI
Sok mindenen múlik ez. Mert nem mindegy, hogy mennyit jelentett neki ez a kapcsolat, mióta érlelődött benne a szakítás, ő maga alapvetően mennyi idő alatt hever ki egy ilyen dolgot.
A kapcsolatot szerintem nyugodtan vedd fel vele.
Beszéltem is vele, eléggé maga alatt lehet, de örült nekem. Küldtem neki vicces videókat is :)
Pénteken lehet hogy összefutunk. Ettől függetlenűl nem hinném, hogy sínen lenék, nyomulni nem akarok. Majd csak alakul valahogy, de nem akarom elrontani az időzítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!