Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig várjak egy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak egy szakítás után a lányra?

Figyelt kérdés

Van egy leányzó, akivel xy helyen összismerkedtünk. 5 napig tartott ez. Közbe meg a barátjával,aki tőle viszonylag messze lakik, mostanra szakítottak. Már a táborban is voltak előjelei ennek.

Az lenne a kérdésem, hogy mivel most egyedűlálló meddig várjak az ismerkedéssel? Mert nekem nagyon szimpatikus a leány, de nem szeretném elrontani mindjárt az elején, hogy egy féléves kapcsolata után egyből nyomulok.

Amúgy tőlünk 15 km-re lakik, suliba is oda fog járni ahova én. Egyébként facebookon elérhető a lány.

Köszönöm előre is a válaszokat. 23 FFI

2012. júl. 24. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
suerintem nyugodtan megkérdezheted,hogy van,meg egyebek....találkozót még ne sürgess 34f
2012. júl. 24. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok mindenen múlik ez. Mert nem mindegy, hogy mennyit jelentett neki ez a kapcsolat, mióta érlelődött benne a szakítás, ő maga alapvetően mennyi idő alatt hever ki egy ilyen dolgot.

A kapcsolatot szerintem nyugodtan vedd fel vele.

2012. júl. 24. 10:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Beszéltem is vele, eléggé maga alatt lehet, de örült nekem. Küldtem neki vicces videókat is :)

Pénteken lehet hogy összefutunk. Ettől függetlenűl nem hinném, hogy sínen lenék, nyomulni nem akarok. Majd csak alakul valahogy, de nem akarom elrontani az időzítést.

2012. júl. 24. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
és pnteken egy rendezvény keretében találkozunk.. nem moindtam neki semmit, csak egyszerűen úgy jött ki a lépés
2012. júl. 24. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!