Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjak még egy normális lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még egy normális lányra?

Figyelt kérdés

Eddig nem igazán volt barátnőm max ilyen kavarás dolgok de nem jött még össze egy normálisabb kapcsolat sem. A bátyám is hasonló helyzetben volt anno mert ő is abba a suliba járt ahova én és itt lehúzzák a szabadidődet (műszaki suli). Később egyetemen viszont megismert egy lányt aki ma már a felesége. Én is várjak egyetemig vagy mit csináljak? Csak egyetemen lesznek normális lányok vagy? Egyébként külsővel nincs gond mert sportolok is ahogy időm engedi, főleg most nyáron de még sem akar össze jönni semmi.

18/F

2012. aug. 4. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
A sportolás (pláne ha egyedül végzed) nem mindig hozza össze az embereket. Férfiként szerintem nem igazán van mire várnod.
2012. aug. 4. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem érdemes normális lányra várni. Az a néhány, aki létezik, mind foglalt, és a pasijuk jóképű, magas, gazdag.
2012. aug. 4. 11:26
 3/6 Mókusgyilkos ***** válasza:

jól van.. osszátok még az észt a nőkről tizenévesen..

érdekes én ismerek nem 1 nem 2 normális csajt az angyaltól a megtestesült sátánig lángoló fejszével :) a "nincs stílusom de a pop az olyan szép"től az ős punkig [GRRRRRRRRR] és azért akad köztük dögivel akinek nincs pasija ne mondjátok már h ti nem tudtok a környezetetekben legalább 1et mert nem hiszem el.

squirrels must die!

2012. aug. 4. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs mindenkinek akkora baráti köre, mint neked, Mókuska. :) Pláne aki már többször változtatott lakhelyet.
2012. aug. 4. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
11:32 Ismerek párat én is, egy közös van bennük: vagy van pasijuk, vagy a hercegre várnak fehér lovon. Így vagy úgy, de egy átlagos v az alatti külsejű srácra nem is tekintenek pasiként. Egyébként rég nem vagyok már tizenéves, van tapasztalatom ilyen téren.
2012. aug. 4. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Mókusgyilkos, vannak visszahúzódóbb, gátlásosabb fiúk, akinek nincsenek csak fiú haverjai és a lányokkal nem tudnak még beszélgetni sem, annyira félénkek és önbizalomhiányosak. Én is ilyen vagyok, nem tudok a lányokhoz sehogy sem közel kerülni, fiú barátaim vannak csak most is. Neten tudok lányokkal dumálgatni, de ha látnának élőben tuti nem jönnék be nekik a külsőm miatt, szóval felesleges várni a normális lányokra, azok már vagy foglaltak vagy várják a jóképű, sikeres hercegüket. Ez tény, hisz megtehetik, hogy válogassanak.
2012. aug. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!