Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még egy normális lányra?
Eddig nem igazán volt barátnőm max ilyen kavarás dolgok de nem jött még össze egy normálisabb kapcsolat sem. A bátyám is hasonló helyzetben volt anno mert ő is abba a suliba járt ahova én és itt lehúzzák a szabadidődet (műszaki suli). Később egyetemen viszont megismert egy lányt aki ma már a felesége. Én is várjak egyetemig vagy mit csináljak? Csak egyetemen lesznek normális lányok vagy? Egyébként külsővel nincs gond mert sportolok is ahogy időm engedi, főleg most nyáron de még sem akar össze jönni semmi.
18/F
jól van.. osszátok még az észt a nőkről tizenévesen..
érdekes én ismerek nem 1 nem 2 normális csajt az angyaltól a megtestesült sátánig lángoló fejszével :) a "nincs stílusom de a pop az olyan szép"től az ős punkig [GRRRRRRRRR] és azért akad köztük dögivel akinek nincs pasija ne mondjátok már h ti nem tudtok a környezetetekben legalább 1et mert nem hiszem el.
squirrels must die!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!