Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, első együttalvásnál milyen pizsamát viseljen egy nő?
Ugye tudod, hogy zokniban aludni egészségtelen?
Én egy ilyesmiben:
Eleve nem volt tervbe véve, hogy azon az estén együtt alszunk és nemrég költöztem az országba (vagyis nem vittem mindent magammal), szóval ezen kívül még egy pizsim volt.
Igazából közel mindegy, hogy mibe alszol (nyilván ne mondjuk Hello Kitty-s rózsaszín szettben), mert úgyis alszotok. Ha pedig kilátás van szexre, úgyis lekerül minden.
26/N
11.
Éjszaka (pontosabban inkább hajnalban) sokszor felébredni arra, hogy pisilnem kell - és ténylegesen pisilek is egy csomót, szóval nem prosztata-probléma - rosszabb. Hát, még amikor ez átterjed a nap első részére is, mert "ja, hát megint felfáztam" az mindennél szarabb. Szinte félóránként Niagara-vízesést produkálni elég kellemetlen. Nagyon vigyáznom kell a felfázással.
16.
A tizenegyes okoskodott a zokniban alvás "egészségtelen" mivoltáról, csak elmeséltem neki mi szükség van erre. Szükségtelen trollkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!