Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Első együttalvás után ha én leszek az aki ámegy mit illik?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt hogy reggel pattanjak ki az ágyból, találjam fel magam és lepjem meg reggelivel vagy aznap tegyek úgy mint egy vendég mert én vagyok új helyen?
(Komoly kapcsolatnak ígérkezik)
2020. márc. 25. 08:09
1/16 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2020. márc. 25. 08:12
2/16 anonim válasza:
Lepjen meg ő téged reggelivel :D Eleve ő van otthon, meg hadd teperjen kicsit. Én pl nem is akarnék elkezdeni rendezkedni valakinél, akinél először alszom ott. Majd később, vagy ha ő alszik nálad akkor meg csinálsz te reggelit. :)
3/16 anonim válasza:
Ajánld fel a segítséged, aztán ugyis a reakciójától függ a folytatás... ha jól sikerült az éjszaka, talán még kényzetetni is fog. :)
4/16 anonim válasza:
Szerintem sem illik csak úgy szó nélkül elkezdeni intézkedni valaki más konyhájában, én legalábbis nem csinálnám, de te tudod.
5/16 anonim válasza:
Te vagy a vendeg. Reggelivel oneki kell meglepni téged.
6/16 A kérdező kommentje:
Akkor ne az első együttalvást vegyük. Hanem mondjuk 4.-nél járunk. 1.5 napot töltünk együtt. Szintén én vagyok nála, ti mit szoktatok csinálni? Segíteni házimunkában?
2020. márc. 25. 08:42
7/16 anonim válasza:
Haha, ja, ki ne álmodna olyan csajról, aki házhoz megy, majd szex után reggelit készít... :D
Neeeeeeem, neki kell megvendégelnie téged.
8/16 anonim válasza:
Miért kéne segiteni a hazimunkaban? O is beveti magát nálad? Nálad majd te keszitesz reggelit.
9/16 anonim válasza:
Figyelj egy friss kapcsolatban nem kell (nem is elvárás) a másiknál takarítani. Persze felajánlhatod hogy elmosogatsz vagy segìtesz, de nyilván magadtól nem kezdesz el felmosni meg ilyesmik.
Én egy kvázi idegennél (pár hónapos ismeretség) nem kezdenék el takarítani,főzni, egyebeket.
Te vagy a vendég, az elején neki kell/illik reggelivel kínálni. Egy hosszabb kapcsolazban, ahol már régóta együtt vagytok az más.
10/16 anonim válasza:
Minek mész bele, ha apró részleteken agyalsz?? Majd adja magát a helyzet, az adott pillanat. Erre nincs előre megírt forgatókönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!