Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lány és egy ilyen fiú nem illik össze?
A lány szeret társaságba járni, szeret beszélni, határozott, a fiú meg pont az ellenkezője, nem beszél sokat, el van egyedül, és szerény típus.
Én megszerettem egy lányt aki olyan mint amit írtam, de úgy érzem hogy ebből nem lesz semmi jó. Túl kevés vagyok hozzá képest.
Nem vagy kevés hozzá, csupán más személyiségű vagy, ennyi.
Ha te nem szeretsz társaságba járni, akkor keress egy hozzád hasonló lányt.
Így biztos nem illetek össze. Főleg, ha ő még nem szeretett meg téged, akkor nem tudom miből gondolod, hogy majd megfog.
Ráadásul pont a lányok azok, akik ilyeneket is számításba vesznek a srácoknál sokkal jobban, hogy egy fiú mennyire népszerű, mennyire van nagy társasága, szeret-e beszélni, határozott és olyat próbálnak keresni, aki ezekben túlszárnyalja őket. (Tudom-tudom, úgy értem, hogy ilyenek a nők, kivéve a gyakorikerdesek.hu-t olvasó nők.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!