Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Első együttalvás után ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Első együttalvás után ha én leszek az aki ámegy mit illik?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt hogy reggel pattanjak ki az ágyból, találjam fel magam és lepjem meg reggelivel vagy aznap tegyek úgy mint egy vendég mert én vagyok új helyen?

(Komoly kapcsolatnak ígérkezik)

2020. márc. 25. 08:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire átveszed az irányítást az otthonában, úgy fog menekülni, mint annak a rendje.
2020. márc. 25. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
Nekem biztos teljesen mindegy lenne, mondjuk nemigen tudnál az ágyból kikelni:)
2020. márc. 25. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Ne foss a perem alá.

Egyébként rég rossz, ha forgatókönyv kell ahhoz, hogy spontán jól érezzétek magatokat. Kikapcsolódni mész, vagy szerepet játszani? Majd alakul, ne tervezz semmit és főleg ne foss a perem alá.

2020. márc. 25. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Azért nem mindegy, hogy mondjuk most mész majd fel hozzá először, vagy 10 éve ismerősök vagytok és otthonosan mozogsz a lakásában. Nem kell semmit csinálnod, aki azért hív fel magához bárkit is, mert házimunkát vár tőle, az összetéveszt egy másik szolgáltatással. Ha másfél napig nála vagy, akkor gondolom ő is veled fog foglalkozni, nem akkor fogja intézni a fürdőszobai sikálást vagy a teregetést. Nem kell semmit csinálnod mások lakásában, csak akkor, ha már kb életvitelszerűen ott élsz.
2020. márc. 25. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok es miota jartok egyaltalan?
2020. márc. 26. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő is komolynak szánja? :D Majd ráérsz ezzel akkor, ha igen.
2020. márc. 26. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!