Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál mi a megfelelője a virágnak?
A párom sokszor meglep virággal, csak úgy gondolni szokott rám. Én is viszonoznám a kedvességet, szoktam neki édességet venni, amit szeret, vagy veszek egy üveg bort a vacsorához, esetleg sütök neki valamit.
Ezek egyenlőek a virággal, vagy van valami más ötletetek amivel lehetne kedveskedni és a virág megfelelője?
Szerintem a ferfiakban kulon ilyen igeny nincsen, csak tudjak, hogy a noknek mennyire fontos tud ez lenni.
Szerintem a mindennapokban elismeresre es erdeklodesre van szukseguk. Ha valamit megcsinalnak, ne csak termeszetes legyen. Vagy erdeklodni a munkaja, a hobbija, vele kapcsolatos dolog irant, persze nem vallatas-szeruen.
Hát... Ha nekem plüssállatot kapnék valakitől, valószínűleg olyan fejet vágnék, mint egy Down kóros kisgyerek. Másrészt szerintem félreértetted a kérdést: nem az volt a kérdés, mit lehet ajándékozni egy férfinak, hanem hogy van e olyan konszenzusosan elfogadott, teljesen általános ajándék, mint nőknek a virág.
Szerintem egyébként nincs ilyen. Általában italt szoktak vinni - mondjuk egy üveg bort, pezsgőt ilyesmit - de például én az elmúlt egy évben egyáltalán nem iszom alkoholt, ami láthatóan megoldhatatlan feladat elé állítja a család kötelező ajándékozós felét. Tudják, hogy szeretem a salátákat, úgyhogy a múltkor leültem velük, kipakoltam a tőlük kapott balzsamecet készletemet, és jeleztem, hogy köszi, elég lesz :D.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!