Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál mi a megfelelője a virágnak?
A párom sokszor meglep virággal, csak úgy gondolni szokott rám. Én is viszonoznám a kedvességet, szoktam neki édességet venni, amit szeret, vagy veszek egy üveg bort a vacsorához, esetleg sütök neki valamit.
Ezek egyenlőek a virággal, vagy van valami más ötletetek amivel lehetne kedveskedni és a virág megfelelője?
szerintem is jok, amiket irtal, de a ‘hetkoznapibb’ dolgok dragabb verzioi is megfelelo kis kedvessegek lehetnek. mondjuk ha nem a sima gyumolcslevet veszed, hanem a frissen preselt dragabban, vagy veszel egy kulonlegesebb, minosegibb sajtot, extrabb sort, akarmi ilyesmit. ezek egy resze ilyen ‘kozos’ dolog ugyan, szoval egyutt esszuk/isszuk meg, de nekem mindig minden pasim ertekelte, ha ilyen minosegibb, finomabb kajakat vettem csak ugy alkalom nelkul.
illetve ami meg nalunk mukodik, az mindenfele kozmetikum es szepsegapolasi cucc. de ez egyeni, az en pasim mondjuk ferfi letere imadja ezeket, de maganak nyilvan nem nagyon vesz arcmaszkot, furdobombat, ajakapolot, ilyesmiket, en meg jobban ertek hozzajuk, amugyis vennek magamnak ezt-azt, o meg mindig vevo ezekre az aprosagokra, mert maganak nem biztos, h megvenne, de szereti oket. de ha mondjuk a tiedet nem erdeklik ezek, de pl. imad olvasni, akkor akar egy-egy antikvar konyv is aranyos meglepi lehet, vagy ha odavan a mindenfele hulye mintas zoknikert, mint az enyem, akkor az.
Nekem a legnagyobb örömet egy tányér étel okozza, mert az több mint egy gesztus, az már gondoskodás.
Nem kell nagy dolog, csak egy egyszerű étel amit mindketten szeretünk, és együtt elfogyasztjuk.
Az ital vagy édesség is jó, mind a kettőt szeretem, és ráadásul ezeket is meg tudjuk osztani egymással.
A virággal nekem az a bajom(sok más férfivel együtt), hogy túlságosan ösztönlények vagyunk hozzá. Nyilván nem sértődök meg ha azt kapok, csak nem igazán tudom értelmezni, nem ad nekem semmit. Berakom egy vázába, és várom, hogy elhervadjon!
Én pl. egy nagyobb teljesítményű elszívó ventillátornak örülni tudnék a lézervágomhoz. 🤭
45/f
szerintem is az ehető/iható dolgok a megfelelői.
a szex, az szex, azt nem figyelmességből ajándékozzuk a másiknak, hanem egy kölcsönös vágyból fakadó dolog.
a használati tárgyakkal az a baj, hogy amelyeknek örülne, azok világát valószínűleg jobban ismeri, mint te, így könnyen mellé lehet nyúlni.
esetleg még a hobbijához, szenvedélyéhez köthető kisebb dísztárgyra tudok gondolni (akár kézzel), arról is eszedbe juthat a másik, és egyúttal benne van egy "így szeretlek, ahogy vagy" érzés. (jó pár vonatos bizbasz összegyűlt az évek során, de örülök neki :) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!