Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan szeretget a párom, nem bírom már?
Tudom, ez kicsit hülye kérdés, de tényleg így van. Nagyon szeretem a páromat, 4 éve vagyunk együtt, együtt élünk, minden rendben van. De zavar, hogy állandóan szeretget, simogat, velem akar lenni és napjában harmincszor mondja, hogy szeret. És ez igy leirva, nagyon gázul hangzik, hogy más erre vágyna én meg nem értékelem, de effektíve folyamatosan simogat. Fogmosás közben, tanulás közben, munka közben, evés közben, igazából egy perc nyugtom nincs tőle. Nagyon nagyon szeretem, csak ez sok. Volt, hogy párszor megjegyeztem, de akkor megbántódott és én is tök hülyén éreztem magam, hogy ilyeneken problémázom. Lehet, hogy most a covid meg a korlátozások felerősítették ezt benne és egyébként egyáltalán nem tartom nyálasnak meg semmi ilyesminek. Csak nem tudok leülni nyugiban könyvet olvasni, vagy válaszolni az üzeneteimre mert jön és simogat,cirógat és ez tud zavaró lenni, például ha levest eszel a kanapén, meg ilyenek :DD
Nem ez életem problémája sajnos, csak érdekelne, hogy mások éreztek-e már igy, vagy én vagyok totál selejtes?
Köszi!
N/25
Köszi a válaszokat! Megnyugtattak kicsit!:D
Igyekszem feszültség nélkül megbeszélni ezt.
Köszi a kérdést!:)
Igen! Meg is lepődtem, de abszolút nyugodtan végig tudtuk beszélni. Azt mondta, hogy érzi, hogy kicsit néha sok, csak olyan nagy most a bizonytalanság körülöttünk a korlátozások meg a járvány miatt, hogy sokat szorong és kicsit ezzel kompenzál. De kibeszéltük, és jót tett:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!