Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem bármit teszek a nők elkerülnek mint a leprát mert mentalis beteg vagyok nem szeretnek mint férfit. Azt hittem ők vakok , de kezdek én is megvakulni már nem látom mit tehetnék , hogy találjak egy nőt aki szeret?
Minden esetre aranyosak voltatok lányok velem amíg nem tudtátok ,hogy beteg vagyok úgyhogy köszönöm
Munkába temetkezem. Remélem ez a szöveg békét hoz lelkemnek. Puszi

Hogyne lenne rossz híre, mikor ha úgy dönt, hogy ő most èpp nem veszi be a gyógyszerét, akkor simàn ön- ès közveszélyes lesz.
Ez nem játék, arról pedig már ne is beszèljünk, hogy ki akarna olyannak szülni, aki tovàbb örökítheti ezt a hajlamot??
Én értem, hogy ez rosszulesik és csúnyàn hangzik, de nekem is volt mentàlisan beteg exem, és iszonyatosan nagy teher egy egészsèges embernek.
Ez nem arról szól, hogy értèktelennek tartanak, hanem, hogy senkinek nem hiànyzik az èletébe a gond és az örökös kockázat, hogy mikor borul meg a másik elméje.
Én nem àldoznàm be magam még egyszer, bőven sok volt az az egy èv.

26 csak mondom, hogy a borderline-t nem véletlenül hívják így.
Félúton van az egészséges és a pszichotikus (valóságtól elszakadt) elmeállapotúak között.
Ki a pszichotikus?
Hát a skizofrén.
Szóval a borderline még egy elég változatos skálán mozog. Nem is szükséges minden esetben gyógyszeres kezelés. A skizofréniára viszont muszáj!!!

Mindent tudok a borderlineról.
Azt is, amit leírtál.
A skizofréniára nyilván kell a gyógyszer.
De a saját pszichiáteremtől hallottam, hogy a bp egy elég összetett betegség, a neten olvastam is, hogy a szakemberek rémálma. Nyilván az orvosom ezt nem mondta a szemembe, de én magam is látom.
Egyébként nekem szükséges volt gyógyszeres kezelés, de 12 nem bevált után feladta még az orvos is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!