Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem bármit teszek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem bármit teszek a nők elkerülnek mint a leprát mert mentalis beteg vagyok nem szeretnek mint férfit. Azt hittem ők vakok , de kezdek én is megvakulni már nem látom mit tehetnék , hogy találjak egy nőt aki szeret?

Figyelt kérdés

Minden esetre aranyosak voltatok lányok velem amíg nem tudtátok ,hogy beteg vagyok úgyhogy köszönöm

Munkába temetkezem. Remélem ez a szöveg békét hoz lelkemnek. Puszi

2021. márc. 20. 07:20
1 2 3
 21/29 Lucaszek96 ***** válasza:
30%
Figyu elég szar híre van a skizonak. Nekem az exem terjeszti rólam mert elsőre azt mondta az orvos.max egy kis szorongás volt kicsit sok volt a kábszi. és igen rohadtúl kizáró oknak fogják fel mióta ez terjed max éjszakásaim vannak ami nem is baj mert az előző el is vette a kedvem:D
2021. márc. 20. 11:04
 22/29 anonim ***** válasza:
64%

Hogyne lenne rossz híre, mikor ha úgy dönt, hogy ő most èpp nem veszi be a gyógyszerét, akkor simàn ön- ès közveszélyes lesz.

Ez nem játék, arról pedig már ne is beszèljünk, hogy ki akarna olyannak szülni, aki tovàbb örökítheti ezt a hajlamot??

Én értem, hogy ez rosszulesik és csúnyàn hangzik, de nekem is volt mentàlisan beteg exem, és iszonyatosan nagy teher egy egészsèges embernek.

Ez nem arról szól, hogy értèktelennek tartanak, hanem, hogy senkinek nem hiànyzik az èletébe a gond és az örökös kockázat, hogy mikor borul meg a másik elméje.

Én nem àldoznàm be magam még egyszer, bőven sok volt az az egy èv.

2021. márc. 20. 11:21
 23/29 Lucaszek96 ***** válasza:
0%
Azért ez függ attól is hogy valakinek ez mennyire súlyos, ne keverjük azt akinek enyhe lefolyása van azzal mint aki már magában beszél halucinál képes a "hangok" hatására ölni vagy akármi:D szezont a fazonnal, amúgy nem én nem vagyok az, voltam dokinál mert elégé megvoltam borulva évekig, nyilván a doki bemondásos tünetek alapján tud csak diagnosztizálni ezért ő erre tippelt nos hála istennek semmi hasonló kis depreszió némi szorongás tudod olyan 21 századi:D
2021. márc. 20. 11:51
 24/29 anonim ***** válasza:
92%
a skizofrenia azért nem egy depresszió... az egyik rokonom az, 30 éve intézetben el
2021. márc. 20. 12:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Azért a skizofrénia valóan nem egyszerű. Már csak belegondolni sem abba, hogy a "normális" állapotot csak és kizárólag gyógyszerekkel lehet fenntartani. Plusz rengetegféle féligazság, sztereotípia is kering róla. És az sem segít mindezen, hogy a skizofrénia örökölhető, ami családtervezésnél gondot jelenthet.
2021. márc. 20. 16:38
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
A skizofrénia veszélyes? Borderlineról hallottatok már???😅
2023. szept. 19. 21:51
 27/29 anonim ***** válasza:
A pszichiáterek szerint a skizofréniát sokkal könnyebb gyógyítani, mint a magamfajtákat, csak szólok 😅
2023. szept. 19. 21:53
 28/29 anonim ***** válasza:

26 csak mondom, hogy a borderline-t nem véletlenül hívják így.

Félúton van az egészséges és a pszichotikus (valóságtól elszakadt) elmeállapotúak között.

Ki a pszichotikus?

Hát a skizofrén.

Szóval a borderline még egy elég változatos skálán mozog. Nem is szükséges minden esetben gyógyszeres kezelés. A skizofréniára viszont muszáj!!!

2023. szept. 19. 22:44
 29/29 anonim ***** válasza:

Mindent tudok a borderlineról.

Azt is, amit leírtál.

A skizofréniára nyilván kell a gyógyszer.

De a saját pszichiáteremtől hallottam, hogy a bp egy elég összetett betegség, a neten olvastam is, hogy a szakemberek rémálma. Nyilván az orvosom ezt nem mondta a szemembe, de én magam is látom.

Egyébként nekem szükséges volt gyógyszeres kezelés, de 12 nem bevált után feladta még az orvos is

2023. szept. 20. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!