Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem bármit teszek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem bármit teszek a nők elkerülnek mint a leprát mert mentalis beteg vagyok nem szeretnek mint férfit. Azt hittem ők vakok , de kezdek én is megvakulni már nem látom mit tehetnék , hogy találjak egy nőt aki szeret?

Figyelt kérdés

Minden esetre aranyosak voltatok lányok velem amíg nem tudtátok ,hogy beteg vagyok úgyhogy köszönöm

Munkába temetkezem. Remélem ez a szöveg békét hoz lelkemnek. Puszi

2021. márc. 20. 07:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Hozd magad rendbe először, ne másokkal foglalkozz.
2021. márc. 20. 07:25
 2/29 anonim ***** válasza:
74%

Ha mentalis beteg vagy akkot min csodalkozol?

Temetkezz a munkaba, ha sikeres leszel akkor a mentalis betegseged is javulni fog, a nok is jobban fognak erdeklodni

2021. márc. 20. 07:28
 3/29 anonim ***** válasza:
91%

Eltudom kepzelni hogy elso randin bemutatkozol,

-Szia Sari, Peti vagyok mentalis beteg

-Szia Peti, sajnos kozbejott valami mennem kell, majd beszelunk

Kozbe Sári olyan gyorsan menekul ahogy csak tud.

Mit varsz oszinten? Mar a kiirasodbol, a vegen a puszibol akkora nyomoreknak tunsz hogy tenyleg meg ha akarnek se tudnam mit mondjak neked

2021. márc. 20. 07:31
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az oké hogy beteg vagyok , de nem mindenki az? Van akinek a kapcsolatai rosszak van akinek a lába emiatt írtam ,hogy azt hittem vakok a nők, mert nem néznek túl a betegségen hanem egyből offolnak amint meghalják amúgy köszönöm a választ már javulok , de csalódás, hogy azt hiszik a nők hogy nem vagyok értékes.

2021. márc. 20. 07:32
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
milyen jellegű a betegséged? Mert pl egy skizofrénia elég súlyos.
2021. márc. 20. 07:36
 6/29 A kérdező kommentje:
Skizofrénia
2021. márc. 20. 07:39
 7/29 A kérdező kommentje:
3as leszoktam írni igen, mert ha mondjuk 2 hónap utan mondanám el és akkor lépne ki én azt nem bírnám ki
2021. márc. 20. 07:40
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy azt hiszik nem vagy ertekes? Ez eleg provokativ megfogalmazas

Most az igazsag erintesere vagysz? Vagy arra hogy valaki az oldaladra alljon es kialljon melletted. Igazsag erinteset megfogod itt kapni boven, az oldaladra allast meg kinek van arra ideje hogy egy magadfajtaval jojjon ossze ha van millio egy normalis ferfi, ha valaszthatnal te egy erzelmileg instabil nagyranott lany es egy epkezlab no kozul akkor te kit valasztanal ennyi info alapjan?

2021. márc. 20. 07:41
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kamu vagy, vagy ennyire nem tudod felmérni a betegséged súlyosságát.

Ez nem gyógyítható, csak szinten tartható gyógyszerrel.

Kapsz kezelést?

2021. márc. 20. 07:42
 10/29 A kérdező kommentje:
Kapok kezelést
2021. márc. 20. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!