Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek alkoholista/bántalmazó/mentális beteg apja volt, féltek társkereséskor hogy ilyen férfival jöttök össze?
Régebben féltem,sikerült is egyszer olyat kifognom pedig nem volt túl sok jel rá.Csak későb jöttek a jelek. Azóta a lehető legbiztosabbra megyek és a mostani párom a légynek se ártana típus.
Apám bántalmazó/mentálisan beteg aggresszor a mai napig. Én ilyen emberrel napig nem tudnék együtt élni.
Az én apám alkoholista, fizikailag nem bántott sosem. De lelki terror valamennyire megvolt meg hát nyilván nem kell magyarázni hogy milyen ez annak aki ilyen emberrel él és szülője vagy közeli rokona..
Lényeg hogy egyik párom sem volt ilyen. Nem félek hogy olyat választok te se tedd. Egyébként alapból nem jöttem össze olyannal aki szeret piázgatni. Mivel én zsigerből gyűlölöm így ki is védem könnyen.. Az más ha havonta összeül barátokkal meginni pár sört vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!