Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság nagyon sok a beteg ember, és a fiatalkori haláleset. Az ő párjaikat hogyan foglalják bele az elméleteikbe a "kor" mániás emberek?
Láthatod, hogy még a legelvetemültebb kérdések alá is - amikor én néha már piros fejjel fogalmazom a választ- érkeznek, higgadt és a jelenséget kedvesen elmagyarázó kommentek. Ez reményre adhat okot :)
Az a néhány gyűlölködő és provokatív ember pedig aki ugyanabban a témában háborog mindig, nos nekik lelki békét kívánok 2020-ra.
Pl nálunk az iskolatársaim közül nagyon sokan rákban, balesetben, és egyéb betegségekben halnak meg. Sok az özvegy. Egy olyat se látok akiről itt a provokálók vizionálnak! Egy válogatós cicababát se látok, csak olyanokat akiknek valami oka van az egészre. De ezt nyilván ránézésre senki nem fogja megállapítani. Ők csak egész életükben bosszút akarnak állni a nőkön mert valakik visszautasították őket. De mondjuk a saját lelkiismeretükkel nem tudom hogy számolnak el közben.
Igen érkeznek higgadt kommentek itt, mert itt vannak nagyon jó válaszok sokszor. De a provokálás abszolút nemcsak a gyakorin fordul elő, hanem az életben még többször látni, szinte minden társaságban van ez.
A korkulonbseg nem csak azért probléma mert ilyenkor a társ előbb meghal (ami korkulonbsegnel elkerülhetetlen) hanem azért is mert ilyenkor a felek között alapból van egy hatalmi eltolodas az öreg javára. Egy 18 éves nyilván, még ha tudat alatt is, de fel fog nézni egy 30 évesre, a 25 éves a 40 évesre, és ez egy párkapcsolatban gáz és egészségtelen. Az ilyen kapcsolat önmagában kizarja az egyenlőséget.
Az meg, hogy néha meghal valakinek az azonos korú társa nem azt jelenti, hogy ez egy szinten van a már alapból rossz korkulonbseges kapcsolatokkal. Ezt állítani pedig olyan, mintha azt mondanád, hogy "nem sül le a kepukrol a bőr az egészséges életmódot hirdetőknek? nem tudják, hogy én, aki minden nap bevagok egy egész tortát tovább éltem, mint a brokkolizabalo szomszédom, akit elcsapott a 7es busz??? na, erre mi az ervetek egészséges emberek? most aztán sarokba szoritottalak titeket a felsőbbrendű logikammal! "
Nem arra értettem hogy korkülönbséges legyen egy kapcsolat, abban szerintem is alapból a hasonló jó, nem kell hogy a "ház ura" idősebb legyen. Inkább arra hogy szegény szinglik komolyan bujkálnak mert el vannak könyvelve válogatós cicababáknak, és néputálat övezi őket de durván, mikor nagyon soknak egy-egy betegség miatt lett hátráltatva az élete, ami nekik is épp elég szenvedés volt, nem azért mert válogattak. (Most mindegy hogy a párja halt meg, vagy beteg volt, vagy testvére, akit ápolni kellett, szülő vagy bárki közeli)
Én mondjuk a magam életén azt látom, hogy inkább addig hátráltattam magam amíg nem tudatosan olyat választottam aki tetszik fő dolgokban, hanem bevállaltam 1-2 nagyon udvarlót. Na, ők megszivattak. Ellenben aki nekem is tetszett, ő bejött. De betegség nálunk is volt, amíg kaptuk az ívet rendesen a sikeremberektől.
"az iskolatársaim közül nagyon sokan rákban, balesetekben halnak meg."
50 felett vagyok és nem jellemző, hogy hullanának a volt iskolatársaim. -kettőről tudok.
"A kötekedők ilyenkor nem köpik szembe magukat a tükörben, hogy olyan emberekbe állnak bele akiknek közük nincs az ő válogatós cicababás csalódásaikhoz?"
Mi bánt? Mesélj! Miért sért valaki véleménye egy chetfalon?
"egész életükben bosszút akarnak állni a nőkön mert valakik visszautasították őket."
Hogyan állhatna Mr.Looser bosszót a nőkön, ha soha nem volt senkije?
"amíg kaptuk az ívet rendesen a sikeremberektől."
Ez miért érdekel? Ha suzuki veszel azért szólnak meg, ha mercedest azért.
Nem kell bunkókkal szóba állni. Akkor sem ha a szüleid.
"az iskolatársaim közül nagyon sokan rákban, balesetekben halnak meg."
50 felett vagyok és nem jellemző, hogy hullanának a volt iskolatársaim. -kettőről tudok.
40 felé közeledve, osztályban 3, és a többi osztályban is hasonló.
"A kötekedők ilyenkor nem köpik szembe magukat a tükörben, hogy olyan emberekbe állnak bele akiknek közük nincs az ő válogatós cicababás csalódásaikhoz?"
Mi bánt? Mesélj! Miért sért valaki véleménye egy chetfalon?
-Sért és felháborít ja, és nemcsak a csetfalon, hanem az életben is, de nem az hogy bunkók, hanem inkább az hogy tévedésben élnek. Az a gond hogy a rendeseket is belehúzzák a tévedéseikbe. Gondoltam szólok hátha valami helyrekerül :)
"egész életükben bosszút akarnak állni a nőkön mert valakik visszautasították őket."
Hogyan állhatna Mr.Looser bosszót a nőkön, ha soha nem volt senkije?
-Ne hidd hogy Mr Looser csinálja ezt főleg :D Á nem, pontosan hogy "Mr kívüről sikeresnek látszó" csinálja, a látszat házasságával és a pénzével, kapcsolati tőkéjével és ennek ellenére a permanens boldogtalanságával.
"amíg kaptuk az ívet rendesen a sikeremberektől."
Ez miért érdekel? Ha suzuki veszel azért szólnak meg, ha mercedest azért.
-Tudom, minden baj, meg az ellenkezője is :) Tapasztaltam.
Nem kell bunkókkal szóba állni. Akkor sem ha a szüleid.
"Ne hidd hogy Mr Looser csinálja ezt főleg :D Á nem, pontosan hogy "Mr kívüről sikeresnek látszó" csinálja, a látszat házasságával és a pénzével, kapcsolati tőkéjével és ennek ellenére a permanens boldogtalanságával."
Ne vedd a szívedre, nem sértésnek szánom, viszont másként nem tudom megfogalmazni:
Meglovagoltál néhány mr.Alfát és most szomorkodsz. ill. vádaskodsz?
Megvoltál nekik és továbbálltak. Nem mai naposcsibe vagy. Min csodálkozol?
Egyik oldalról szidod a loosereket, akik nem tehetnek róla, hogy nem kellesz mr. Nagymenőnek. Másrészről a "cicababákat" akik mellett az áhított hímek kikötnek.
Az élet ilyen. Vannak a looserek, akik nagyrészének, vagy diplomája, vagy pénze vagy ... nincs. Töbnyire halmozottan. És vannak azok akiknek az előzőekből több megadatott. Ezek egy része a hozzád illő korosztályból foglalt. Más része pedig felteszi a kérdést, hogy miért állapodna meg melletted, ahelyett, hogy változatos, gyönyör gyönyörű életet éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!