Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem bármit teszek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem bármit teszek a nők elkerülnek mint a leprát mert mentalis beteg vagyok nem szeretnek mint férfit. Azt hittem ők vakok , de kezdek én is megvakulni már nem látom mit tehetnék , hogy találjak egy nőt aki szeret?

Figyelt kérdés

Minden esetre aranyosak voltatok lányok velem amíg nem tudtátok ,hogy beteg vagyok úgyhogy köszönöm

Munkába temetkezem. Remélem ez a szöveg békét hoz lelkemnek. Puszi

2021. márc. 20. 07:20
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
9es nincs olyan betegség ami nem gyógyítható csak az orvosok nem tudják gyógyítani aktuálisan
2021. márc. 20. 07:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj keresni valamilyen klubot, találkozót, önfejlesztő kört ahol vannak hasonló helyzetben(nem muszáj, hogy skizofrén, lehet akár kényszerbeteg vagy más problémával küzdő emberek), ott tudnál ismerkedni.
2021. márc. 20. 07:54
 13/29 anonim ***** válasza:
46%
Vaaaagy, térj át az egyéjszakásokra, ott majd úgyis megszeret valaki, aki elnézi ezt neked.
2021. márc. 20. 07:56
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2021. márc. 20. 07:58
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom amúgy a nőket , csak hiányzik a szeretet amit egy nővel átélhetnék
2021. márc. 20. 08:02
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Legyel meleg, ott alacsonyabban van a lec es ugyanugy megélheted a szeretetet
2021. márc. 20. 08:05
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet , de szerencsére nem férfi hiányom van
2021. márc. 20. 08:09
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Nézd, esetemben az Aspergert nem fogadja el senki, pedig az nem a skizofréniával van egy súlycsoportban, még csak nem is kifejezetten betegség. Kellett hozzá egy kis idő, de én már beletörődtem, hogy nem kellek senkinek. Szerintem tégy így te is.

26/L

2021. márc. 20. 08:56
 19/29 anonim ***** válasza:
73%
16-os, látszik, hogy fingod nincs a melegekről.
2021. márc. 20. 09:03
 20/29 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a skizofrénia, az asperger nem kizáró ok. Nagynéném is skizo, gyógyszerekkel karban van tartva, van férje. Úgy gondolom hogy nem általánosságban kell párt keresni. Az igazság az h nekem sincs sok tapasztalatom, én is baromi nehezen ismerkedem meg alakítok ki szoros kapcsolatot. Nem tudom hogy nekem mi bajom van, de gyanítom ha elmennék pszichológushoz akkor engem is fel lehetne címkézni. 28 éves vagyok és eddig 2 férfivel volt kapcsolatom. Ez elsőt megbántam... a másodikhoz hozzá mentem. Előtte nem gondoltam volna h találok egy olyan párt akivel ennyire jó. Az elején mikor csak beszélgetni kezdtünk, mondta nekem h nagyon bejön neki h ilyen fura vagyok. Szerintem ha nyitott szemmel jársz te is fogsz találni egy társat. Nagyon sok a kirekesztő egysíkú ember, de emiatt nem szabad elkeseredni. Sok gyöngyszem is van akikkel nagyon jó kapcsolatot lehet kialakítani. Akikkel lehet értelmesen beszélgetni, nem csak csacsogni. Lehet olyat találni aki nem felszínes és tényleg kíváncsi rád, aki nem csak azért keres társat h ne legyen egyedül. Egyébként mivel anyám gyógyped ezért ismerek aspergereseket is, teljesen pozitív tapasztalatom van velük. Közöttük is van aki azóta megházasodott. Szerintem kár végletekben gondolkodni.
2021. márc. 20. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!