Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban normális, hogy a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban normális, hogy a jól működő kapcsolatunk ellenére a párom azt állítja, hogy nemcsak megnézi a jó nőket az utcán/ neten, hanem el is könyveli, hogy megdugná őket?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt. Mindketten 24 évesek vagyunk. A napokban jött fel a téma, és a legnagyobb őszinteséggel állította, hogy tapasztalata szerint (és természetesen magából kiindulva) minden férfi, a kapcsolata ellenére is úgy viszonyul egy szép nőhöz, hogy megnézi a testi adottságait és elgondolkodik azon, hogy megdugná.

Borzalmasan rosszul érintett engem, még ha azt is mondta, hogy ez normális és természetes és később nem is gondol ezekre a nőkre vissza, nem befolyásol semmit a kapcsolatunk szempontjából számára, ugyanúgy szeret engem, akkor is úgy érzem, hogy ez nem egészséges egyáltalán. Az legalábbis mindenképp biztos, hogy nem minden férfi gondolkodik így, pláne akinek valóban erős érzelmei vannak a párja iránt. Az érzem, hogy nem helyes ez az elgondolás, még ha csak fantázia szintjén is él és sohasem csalna meg a valóságban. Nem beszél más nőkkel, nem keresi aktívan mások társaságát, valójában erről sosem szereztem volna tudomást, ha nem kérdezek rá, hogy mit gondolnak a férfiak szerinte, ha egy vonzó női testet látnak.

Azt a választ reméltem, hogy amióta kapcsolatban van, ő nem így érez, ehelyett kaptam egy őszinte kijelentést, melyben azt gondolja, hogy semmi bűn nincs és tiszta a lelkiismerete, hiszen fizikailag nem ártott semmivel.

Mégis nehéz ezt elfogadnom.

Jól bánik velem és a szexuális életünk is jó, de ezek után nem tudnék hozzá ugyanúgy viszonyulni. Számomra a szex egy intim dolog, amit két ember egy szerető kapcsolatban oszt meg egymással. Ezért is olyan rossz a tudat, hogy ő csak úgy eljátszadozik a szex gondolatával ismeretlen nőkkel kapcsolatban is.

Férfiak és nők válasza egyaránt érdekelne, hogy hogyan viszonyulnak a témához és mi a véleményük a leírtak alapján az én helyzetemről.

Előre is köszönöm!

2021. márc. 17. 11:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha megcsal, mi lesz? "Tudtad, hogy ilyen vagyok." Visszajössz ide, elmeséled a sztorit, mi meg majd mondjuk, hogy de hát miért kezdtél kapcsolatot vele, ha már az elején tudtad, hogy ilyen?
2021. márc. 17. 20:44
 32/34 anonim ***** válasza:
9%

"Since everything a person does is created twice - once in the mind and once in its execution - ideas and impulses are pre-incident indicators for action."

Ha valaki elképzel valamit, nagyobb az esélye, hogy megteszi. És mielőtt megteszi, elképzeli. Aki megtámad az utcán, annak az volt az előzménye, hogy gondolatban már megtette.

2021. márc. 17. 20:53
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolok, én inkább a párod felfogásával tudok azonosulni, vagyis én is olyan vagyok. Szóval ebből a szemszögből írom, hogy próbáld ne túlagyalni szerintem, ennek semmi köze a szeretethez vagy a hűséghez. Én 4 éve vagyok kapcsolatban, minden nagyon szuper, a szex is 100%-osan kielégítő, változatos, megegyeznek az igényeink és nagyon érezzük a másikat, esélytelennek tartom, hogy minőségileg egy új partnerrel amúgy jobb lehetne és nem is hiányzik semmi. Mégis, van más férfi, akit nagyon is vonzónak tartok és fantázia szintjén volt már, hogy elképzeltem egy-egy forró helyzetet. Ha nem lennék kapcsolatban valószínűleg nyitott is lennék pár férfi közlekedésére illetve én is nyitnék feléjük, és dugnék velük a "mígahalálelnemválaszt" nagy szerelem nélkül is, szimplán csak azért, mert megvan a kémia, és élvezném. De ehhez szerintem mindenki máshogy viszonyul, nekem is van olyan barátnőm, aki úgy éli meg, mint te, de az én baráti körömben még a lányok között se jellemző, hogy gondolati szinten 1000%-osan monogámok legyünk. A tettlegesség tök más. Csak ezt kevesen vállalják fel őszintén, mert akkor jön az ítélkezés, hogy biztos nem igazi szerelem, rossz a kapcsolat, stb. Akkor se kell egy jó kapcsolatban a tüskét keresni, ha a párod ilyen, meg akkor se, ha ne adj Isten te érzel ilyet, csak egy ismeretségi beszélgetésben ritkán jön fel ilyen mondat, hogy "én nagyon szeretem a páromat, vele képzelem el a jövőmet, de azért néha eszembe jut, hogy mással szexelek", de a legtöbb ember így van vele valószínűleg és nem kell megbotránkozni. 😄 Mi ezt teljesen megbeszéltük a párommal, nem mindennapi téma, de ismerjük a másik álláspontját, határait, kinek mi fér bele stb. Az én nő agyam egy kicsit más amúgy, mert egy esztétikus testre és arcra nem indul be ösztönösen, inkább jellem, kisugárzás, míg a párom tényleg inkább egy "egyszerűbb lény" (nem degradálóan szeretném most ezt mondani), jó csaj, megdugnám kategória. Néha kíváncsiságból kérdezünk a másiktól, hogy na és te vele lefeküdnél és vicces beszélgetések születnek, sokszor jön fel a ha én lány/pasi lennék én nekem ő nem tetszene mert.. De alapszabály, hogy olyat nem szabad kérdezni amire fájna a válasz, mert csak "kiprovokálod" a füllentést, mivel nem akar megbántani. Egyébként az én lelkivilágomat és önértékelésemet nem befolyásolja, ha elmondja őszintén, mégsem beszélünk ilyesmiről sűrűn, arra nem a párunk az "emberünk" szerintem, hanem a haverok, barátnők, vagyis én nekik ejtem el a "hu xy megérne 2 hét ajtócsapkodást" megjegyzést, semmiképpen se a szerelmemnek. Ettől függetlenül mind a ketten nagyon hűségesek vagyunk, sőt, egyfajta biztonságérzetet is ad, hogy őszintén meg tudjuk ezt beszélni, ha szükségesnek érezzük, és ez a másikból megértést, nem ítélkezést vált ki. Valahogy úgy érzem, hogy olyan társat szeretnék és én is olyan társ szeretnék lenni, akihez bármikor oda tud jönni a párja és őszintén beszélni a szexuális vágyairól, érzéseiről, kétségeiről. A jó ízlés határain belül persze, semmi szükségem tudni, hogy gondolatban a szomszéd lányával hempergett éppen, de ha x év után megijed, hogy az új miért vált ki benne nagyobb izgalmat, vagy esetleg komolyabban megtetszik neki valaki, akkor nem dobom ki az ablakon, hanem beszéljünk, hogy mit tegyünk kettőnk érdekében, hogy csempésszük vissza az izgalmas flörtöt és a lopott órákat a szürke hétköznapokba, gondoljuk át, hogy hogyan és miért szeretjük egymást, mire építjük a kapcsolatunkat és mit jelentenek számunkra bizonyos dolgok. Van pár dolog, amit érdemes tisztázni ebben a témakörben. Ha téged bánt, hogy ezt mondta akkor jelezd, hogy ezt ne előtted, ha nem tudod elfogadni, akkor azt is meg kell beszélni, lehet nem egymást keresitek, érdemes lefektetni elveket. Bocsi a hosszú válaszért, hátha a szituáció megértésében és elfogadásában segít a nézőpontom. 😊
2021. márc. 19. 13:29
 34/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hozzászólásod, utolsó válaszoló. Nagyon tetszett amit írtál, és nagyon hálás vagyok hogy ilyen bőven kifejtetted az álláspontod.

Sajnos mi kevésbé vagyunk kompatibilisek ezen a téren, de remélem, hogy meg tudjuk oldani és arra összpontosítani inkább, amiben jó a kapcsolatunk.

Sok boldogságot nektek a továbbiakban és kívánom, hogy maradjon ilyen a kapcsolatotok! 😊

2021. márc. 19. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!