Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban normális, hogy a jól működő kapcsolatunk ellenére a párom azt állítja, hogy nemcsak megnézi a jó nőket az utcán/ neten, hanem el is könyveli, hogy megdugná őket?
Egy éve vagyunk együtt. Mindketten 24 évesek vagyunk. A napokban jött fel a téma, és a legnagyobb őszinteséggel állította, hogy tapasztalata szerint (és természetesen magából kiindulva) minden férfi, a kapcsolata ellenére is úgy viszonyul egy szép nőhöz, hogy megnézi a testi adottságait és elgondolkodik azon, hogy megdugná.
Borzalmasan rosszul érintett engem, még ha azt is mondta, hogy ez normális és természetes és később nem is gondol ezekre a nőkre vissza, nem befolyásol semmit a kapcsolatunk szempontjából számára, ugyanúgy szeret engem, akkor is úgy érzem, hogy ez nem egészséges egyáltalán. Az legalábbis mindenképp biztos, hogy nem minden férfi gondolkodik így, pláne akinek valóban erős érzelmei vannak a párja iránt. Az érzem, hogy nem helyes ez az elgondolás, még ha csak fantázia szintjén is él és sohasem csalna meg a valóságban. Nem beszél más nőkkel, nem keresi aktívan mások társaságát, valójában erről sosem szereztem volna tudomást, ha nem kérdezek rá, hogy mit gondolnak a férfiak szerinte, ha egy vonzó női testet látnak.
Azt a választ reméltem, hogy amióta kapcsolatban van, ő nem így érez, ehelyett kaptam egy őszinte kijelentést, melyben azt gondolja, hogy semmi bűn nincs és tiszta a lelkiismerete, hiszen fizikailag nem ártott semmivel.
Mégis nehéz ezt elfogadnom.
Jól bánik velem és a szexuális életünk is jó, de ezek után nem tudnék hozzá ugyanúgy viszonyulni. Számomra a szex egy intim dolog, amit két ember egy szerető kapcsolatban oszt meg egymással. Ezért is olyan rossz a tudat, hogy ő csak úgy eljátszadozik a szex gondolatával ismeretlen nőkkel kapcsolatban is.
Férfiak és nők válasza egyaránt érdekelne, hogy hogyan viszonyulnak a témához és mi a véleményük a leírtak alapján az én helyzetemről.
Előre is köszönöm!
Én nőként is megnézek férfiakat, és el is képzelem a szexet velük. Mindennél jobban szeretem a párom, de hat éve vagyunk együtt (és remélhetőleg örökre együtt leszünk), néha jól esik a változatosság. Gondolatban. Valójában soha nem csalnám meg. De hadd ne legyen már gondolatrendőrség, nem egy Orwell sztoriban élünk.
Ne kérdezz olyat, amire nem akarsz őszinte választ kapni. A nők ezt sokszor elkúrják. Szerintem sok ember ilyen, kalandozik gondolatban, de ennyi. Max van akinek elég esze van letagadni, és van aki még naivan őszinte.
Én hasonló vagyok mint a párod. Amikor velem van a barátnőm rá sem nézek más lányra, szeretem a barátnőm és senkiért sem hagynám el de van mikor meglátok egy-egy lányt aki megtetszik és annyit mondok magamban hogy na őt megdugnám.
Én úgy gondolom a pasik többsége így működik csak van akinek van annyi esze, hogy tagadja. Nekünk is volt róla már vitánk mert a barátnőm állítása szerint rá se néz más pasira mióta velem van, én meg naívan őszinte voltam vele.
21-es, márványba kéne vésni, amiket írtál, különösen ezeket a mondatokat:
"De hadd ne legyen már gondolatrendőrség, nem egy Orwell sztoriban élünk."
"Ne kérdezz olyat, amire nem akarsz őszinte választ kapni. A nők ezt sokszor elkúrják."
Sok boldogságot kívánok neked pároddal közösen!
Igen. Én egy egész életett leélek a jó emberekkel képzeletben.
Ha látok egy szellemileg fejlettet, már azt mondom de szép lett volna ha...
Ne legyenek illúzióink, a legtöbb férfi ilyen. Én is simán megkúrtam már a fél várost gondolatban. :D
Amúgy meg, válassz: megmondja a szemedbe, de nem lép félre vagy hazudik, hogy ő rá se néz más nőkre, aztán túlóra címszó alatt húzogatja az egyik kolléganőjét...
Nagyon köszönök minden hozzászólást!
Nagy segítségemre vált, hogy kicsit másképp álljak hozzá a témához. Nem szeretném, ha erre rámenne a kapcsolatunk.
Valóban az nyugtat meg ebben, hogy ha ennyire őszintén felvállalja, ahelyett, hogy titkolná, amit amúgy simán megtehetne, akkor nincs semmi rejtegetnivalója. Ha már valódi gyanúra lenne okom, akkor azon lenne, hogy ilyesmi szóba se jöjjön.
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!