Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban normális, hogy a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban normális, hogy a jól működő kapcsolatunk ellenére a párom azt állítja, hogy nemcsak megnézi a jó nőket az utcán/ neten, hanem el is könyveli, hogy megdugná őket?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt. Mindketten 24 évesek vagyunk. A napokban jött fel a téma, és a legnagyobb őszinteséggel állította, hogy tapasztalata szerint (és természetesen magából kiindulva) minden férfi, a kapcsolata ellenére is úgy viszonyul egy szép nőhöz, hogy megnézi a testi adottságait és elgondolkodik azon, hogy megdugná.

Borzalmasan rosszul érintett engem, még ha azt is mondta, hogy ez normális és természetes és később nem is gondol ezekre a nőkre vissza, nem befolyásol semmit a kapcsolatunk szempontjából számára, ugyanúgy szeret engem, akkor is úgy érzem, hogy ez nem egészséges egyáltalán. Az legalábbis mindenképp biztos, hogy nem minden férfi gondolkodik így, pláne akinek valóban erős érzelmei vannak a párja iránt. Az érzem, hogy nem helyes ez az elgondolás, még ha csak fantázia szintjén is él és sohasem csalna meg a valóságban. Nem beszél más nőkkel, nem keresi aktívan mások társaságát, valójában erről sosem szereztem volna tudomást, ha nem kérdezek rá, hogy mit gondolnak a férfiak szerinte, ha egy vonzó női testet látnak.

Azt a választ reméltem, hogy amióta kapcsolatban van, ő nem így érez, ehelyett kaptam egy őszinte kijelentést, melyben azt gondolja, hogy semmi bűn nincs és tiszta a lelkiismerete, hiszen fizikailag nem ártott semmivel.

Mégis nehéz ezt elfogadnom.

Jól bánik velem és a szexuális életünk is jó, de ezek után nem tudnék hozzá ugyanúgy viszonyulni. Számomra a szex egy intim dolog, amit két ember egy szerető kapcsolatban oszt meg egymással. Ezért is olyan rossz a tudat, hogy ő csak úgy eljátszadozik a szex gondolatával ismeretlen nőkkel kapcsolatban is.

Férfiak és nők válasza egyaránt érdekelne, hogy hogyan viszonyulnak a témához és mi a véleményük a leírtak alapján az én helyzetemről.

Előre is köszönöm!

2021. márc. 17. 11:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
13%
Nem, mert ugyanúgy, ahogy valaki nem tehet arról, hogy dugós, arról sem tehet, hogy nem tud valamit lenyelni, ami nem egyezik a beállítottságával.
2021. márc. 17. 12:38
 12/34 anonim ***** válasza:
65%

"Nem, mert ugyanúgy, ahogy valaki nem tehet arról, hogy dugós, arról sem tehet, hogy nem tud valamit lenyelni, ami nem egyezik a beállítottságával."

Ez nem teljesen igaz. Egy kellemetlen tényt feldolgozni általánosságban sokkal kevesebb meló, mint megváltoztatni a szexuális alapbeállítottságot. Persze elképzelhető, hogy nem sikerül feldolgoznia, vagy dönthet úgy, hogy nem is akarja (de ez utóbbi esetben valószínűleg az egész kapcsolat nem jelent túl sokat az illetőnek).

2021. márc. 17. 12:45
 13/34 anonim ***** válasza:
27%

Ah, hát persze, a "nem szeret eléggé" fenyegetés.

Lehet, hogy te bármit lenyelsz, amit megtesznek veled, mások másmilyenek.

2021. márc. 17. 12:49
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kevés olyan pasi van, aki nem így gondolja, kedves kérdező. De az, hogy el is mondja, az már úgy érdekes. Inkább tartsa meg magának az ilyen jellegű információkat.
2021. márc. 17. 12:51
 15/34 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez kapcsolattól függ. Egyszerűen másmilyenek vagytok, és lehet, nem passzoltok egymáshoz. Vannak olyanok, akiknek ez nem egy nagy vaszizdasz, "ameddig nem csalom meg, tök normális, hogy fantáziálok másokról". És ez rendben is van sztem, ha olyan emberrel jöttek össze, aki ezzel ugyanúgy van. Én speciel tudom magamról, hogyha egy JÓ kapcsolatban vagyok, akkor már a gondolatától is hányok annak, hogy más hozzám ér, és pont ezért nem akarnék olyan emberrel együtt lenni, aki így áll a dolgokhoz, hogy még büszkén vállalja is. Ha ilyen lenne a pasim, akkor szakítanék vele - neki is jobb, ha ilyen téren szabadabb nővel jön össze.
2021. márc. 17. 12:51
 16/34 anonim ***** válasza:
78%

#13 "Ah, hát persze, a "nem szeret eléggé" fenyegetés."

Ha van egy jól működő kapcsolatod, akkor megoldani próbáljátok a felmerülő problémákat, ez általában így szokott lenni.

"Lehet, hogy te bármit lenyelsz, amit megtesznek veled, mások másmilyenek."

Én sem nyelek le mindent, amit tesznek velem. De amúgy mit tettek a kérdezővel? Tulajdonképpen semmit.

2021. márc. 17. 12:54
 17/34 anonim ***** válasza:
73%

De nem érted, hogy vannak egyszerűen olyan dolgok, amiket nem lehet megoldani, mert az ellen megy, aki vagy.

Ha lenne egy kedves, őszinte, gondoskodó, csodálatos férfi, aki laposföldhívő, azzal egyszerűen nem tudnék kibékülni, mert ott lenne az agyamban, hogy ez teljesen hülye. Lehet, ha ettől eltekintenék, szuper lenne a kapcsolatunk, de nem lehet eltekinteni, mert az is ő.

(Ez ugyanaz, mint mikor idióta kérdező kiírja, hogy "a párom hetente szétveri a lakás berendezését idegességében, de ETTŐL FÜGGETLENÜL rendes ember"...)

Nekem meg ezzel lenne bajom, nem tudnám elfogadni. Akkor miért szenvedtessük egymást, mikor ő mindent megdugna, én meg pont az ellenkezője vagyok? Én nem érdemlem meg a normális embert, ő megérdemli az elfogadást? Már nem egyenlő a kapcsolatunk, ha nekem valamitől el kell tekintenem.

2021. márc. 17. 13:03
 18/34 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem sem normális ez a gondolkodás.

Az hogy jön szembe valaki az utcán, villamoson és megállapítom magamban hogy szép nő vagy helyes pasi, az oké. De ennyi. Ha ennél többre gondol és eljátsza fejben milyen lenne testi kapcsolat is egy random idegennel az szerintem sem egészséges.

És egyáltalán nem ilyen minden férfi. Biztos vannak sokan, de nem mindenki ugyanúgy gondolkodik.

Engem nagyon zavarna és rosszul esne ha a férjem ilyen lenne. De szerencsére odáig van értem. Mondjuk gondolom sokat hozzáad hogy kb minden nap szeretkezünk, így nincs szüksége rá hogy másról fantáziálgasson.

Ha neked ez nem fér bele egy kapcsolatba, akkor keress olyat, akivel jobban megegyezik az értékrended. Ne elégedj meg valakivel aki csak fájdalmat okoz.

25N

2021. márc. 17. 13:10
 19/34 anonim ***** válasza:
62%

#17 Természetesen mindenkinél vannak olyan a dolgok, amik mellett nem szeretne elmenni, és bárkinek bármiről szíve joga úgy gondolni, hogy ő ezt vagy azt nem szeretné elfogadni. De csakugyan kevés pár lenne a világon, ha a többség az ilyen szintű különbségeket ne tudná kezelni.

(egyébként mint beállítottság, továbbra is ugyanannyira normális emberi változat a kérdező párjáé is, mint a kérdezőé)

2021. márc. 17. 13:19
 20/34 anonim ***** válasza:
33%
Nem nem szeretné, nem tudja. Egyszerűen tiltakozik ellene minden sejtje.
2021. márc. 17. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!